Fenerbahçe adım adım Galatasaray'ın rekoruna doğru

01.10.2023 - 18:07 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 18:12

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u üstün bir oyunun ardından 5-0 yendi ezeli rakibi Galatasaray'ın rekoruna biraz daha yaklaştı

Fenerbahçe adım adım Galatasaray'ın rekoruna doğru

AJANSSPOR - HABER

Çaykur Rizespor galibiyetiyle birlikte Fenerbahçe, bu sezon resmi maçlarda 14'te 14 yaptı. Avrupa Konferans Ligi'nde 7 maçını da kazanan Sarı Lacivertliler, ligde de 7. maçından da sahadan üç puanla ayrıldı. 

Fenerbahçe, geçen sezonla birlikte 16 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Hafta içinde UEFA Konferans Ligi'nde Slovakya'nın Spartak Tırnava takımına konuk olacak Fenerbahçe, o karşılaşmayı da kazandığı takdirde, Galatasaray'ın üst üste 17 maçlık galibiyet rekorunu egale edecek.

Galatasaray'ın rekoruna 1 maç kaldı

İsmail Kartal'ın öğrencileri, Trnava maçı sonrası ligde Kasımpaşa'nın konuğu olacak. Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı yenerse üst üste 18. maçını da kazanacak ve Galatasaray'ın 17 maçlık rekorunun yeni sahibi olacak. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den VAR isyanı
Habere Git

Rize'ye şans tanımıyor

Çaykur Rizespor ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçını kazanan ve bu rekabetteki en uzun serisini yaşayan Fenerbahçe, bu galibiyetlerde toplam 26 gol attı.

İsmail Kartal'dan kusursuz performans

 Fenerbahçe'nin başında çıktığı son sekiz Süper Lig maçını kazanan İsmail Kartal, Opta verilerine göre; Aykut Kocaman'dan (Mayıs 2018) bu yana sarı-lacivertli ekiple üst üste sekiz galibiyet alan ilk teknik direktör oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler