"Büyük"lerin dışında bir ilk!

18.03.2017 - 16:36 | Son Güncellenme: 18.03.2017 - 16:36

AJANSSPOR - Süper Lig'in 25. haftasında sahasında konuk ettiği Osmanlıspor'u 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdüren Kasımpaşa'da, takımın gollerinin tamamına imza atan Adem Büyük, bu sezon ligde "hat-trick" yapan 4. futbolcu olurken, Gaziantepspor'un başarılı ismi Nabil Ghilas da bu keravana katıldı.

Süper Lig'de sezonun ilk "hat-trick"ini Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, 12. haftadaki Çaykur Rizespor deplasmanında yapmıştı. Sow, Fenerbahçe'nin deplasmanda 5-1 kazandığı maçta 3 gol atma başarısı göstermişti.

14. haftada ise hat-trick yapan isim Galatasaray'ın kanat oyuncusu Yasin Öztekin oldu. Sarı kırmızılıların sahasında Gaziantepspor'u 3-1 yendiği maçta takımının tüm gollerine imza atan Yasin, galibiyette pay sahibi olmuştu.

19. haftada lider Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun da hat-trick yapan isimler arasına katıldı. Cenk, Beşiktaş'ın sahasında Atiker Konyaspor'u 5-1 mağlup ettiği mücadelede attığı 3 golle yıldızlaşmıştı.

"3 Büyükler"de forma giyen oyuncular dışında hat-trick yapan isim ise Kasımpaşa'nın başarılı oyuncusu Adem Büyük oldu.  

Adem'in hat-trick yaptığı hataya Ghilas da damga vurdu. Gaziantepspor'un deplasmanda Kayserispor ile yaptığı ve 4-3 kazandığı maçta 3 gol kaydeden Ghilas, Süper Lig'de sezonun hat-trcik yapan 5. ismi olmayı başardı.

Yasal uyarı: Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler