Büyükekşi, Altıntop şimdi de Stefan Kuntz! Vura vura...

12.09.2023 - 20:20 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 20:24

A Milli Takımın, Japonya'ya 4-2 yenildiği maç sonrası Stefan Kuntz'un masaya vurması akılları Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop'u getirdi.

Büyükekşi, Altıntop şimdi de Stefan Kuntz! Vura vura...

AJANSSPOR HABER

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, MHK'nin 8 Ağustos'ta düzenlediği eğitim seminerinde, Alanyaspor maçının hakemi Yasin Kol'u bir daha maçlarında görmek istemediklerini söyleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sert yanıt vermişti. 

Büyükekşi, elini kürsüye vurarak, "Hakem atamalarında kişisel inisiyatifleri tümüyle dışarı çıkaran dijital atama sistemini devreye geçirdik. 'Şu hakemi istemiyoruz, bu hakemi istiyoruz' diye yapılan çağrılar bizde kesinlikle karşılık bulamaz" demişti. 

Hamit Altıntop'un TRT röportajı

UEFA Uluslar Ligi maçında A Milli Takım, Faroe Adaları'na 2-1 yenilirken; karşılaşma sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, TRT'ye verdiği röportajda sert açıklamalar yapmıştı.

İlgini Çekebilir
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz ile yola devam edeceklerini açıkladı:
Habere Git

Oynanan oyunun kötü olduğunu kabul eden Altıntop, yine de medyada çıkan haberler için sert ifadeler kullandı ve bu ifadeler sırasında elini masaya vurdu. 

O dönemde teknik direktör Stefan Kuntz hakkındaki haberlere kızan Altıntop, "Ben sorumluyum ya. Biz hocayla devam ediyoruz” demişti.

Şimdi de Stefan Kuntz 

A Milli Takımın, Japonya'ya 4-2 yenildiği maç sonrası teknik direktör Stefan Kuntz, tribünlerdeki istifa tezahüratlarını ve oyuncuları hedef aldı, "Dışarıdan taraftarların söylediklerini de artık anlıyorum. Geçen sene Haziran kampından bu yana kimse hocayı korumuyor. Hep sorgulanan, soru işareti olan hoca. Ama kesinlikle konunun o olmadığını söyleyebilirim" dedi. 

Kuntz röportajın sonlarında iyice gerildi ve oyuncular aleyhine konuşurken elini masaya vurdu. Alman teknik adam, "Benim sorumluluk alanım oyuncular. Oyuncularımdan bazı şeyleri bekleyebilirim. Oyuncularım da A Milli Takım seviyesine yüzde yüzünü verecek seviyeye getirmeleri gerekiyor. Milli oyuncuydum böylelikle Almanya'da oynadım. Alman teknik direktör olarak Türkiye Milli Takımımnın başındaysam kesinlikle bu maçları kazanmak için buradayım. Türk teknik ekibimle birlikte çok fazla efor yapıyoruz analiz yapıyoruz. Amacımız Türk Milli Takımını geliştirmek. Canımı en çok acıtan konu oyuncularım kendileri için yüzdüyüzünü vermiyorlarsa o en çok canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler