Büyük iddia... Jan Vesely, Fenerbahçe Beko'ya mı transfer olacak?

22.11.2022 - 11:50 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 15:10

Fenerbahçe Beko formasını 8 yıl terleten ve bu sezon başında Barcelona'ya giden Jan Vesely'nin mutsuz olduğu ve İstanbul'a dönmek istediği iddia edildi.

Büyük iddia... Jan Vesely, Fenerbahçe Beko'ya mı transfer olacak?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Beko'nun Euroleague şampiyonluğu kazanmasında büyük rolü olan, taratarın adına şarkılar yazdığı Çek basketbolcu Jan Vesely konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Sezon başında gittiği Barcelona'da mutlu olmayan Vesely'nin Fenerbahçe'ye dönmek istediği iddia ediliyor.

Yakın çevresine dönmek istediğini söyledi

Türkgün'den Göktuğan Argın'ın haberine göre, Vesely, Barcelona’da mutsuz olduğunu belirterek Fenerbahçe Beko'ya geri dönmek istediğini yakın çevresiyle paylaştı.

Aldığı süreyi beğenmiyor 

Barcelona'daki basketbol ortamınını beğenmeyen Vesely'nin istediği süreyi alamadığı için de şikâyetçi olduğu  öğrenildi. Jan Vesely bu sezon Barcelona formasıyla çıktığı 15 karşılaşmada ortalama 17,3 dakika süre aldı. Çek pivot, 8,5 sayı ve 1,5 asist ortalamasıyla oynuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko 6'da 6 yaptı!
Habere Git

Barcelona ile 3 yıllık sözleşmesi var

8 sezon Fenerbahçe Beko’da forma giyen ve başarılı performansıyla tribünlerin "Uçalım Vesely" bestesini yaptığı Çek basketbolcu, sezon başında Barcelona'ya 3 yıllık imza atmıştı.

Fenerbahçe Beko'ya döner mi?

NBA'den gelen Nemanja Bjelica'nın sakatlanması ve uzun süre forma giyemeyeceğinin anlaşılmasından sonra Fenerbahçe'nin uzun oyuncu arayışları sürüyor. Barcelona'daki ortamdan rahatsız olan Vesely'nin Fenerbahçe'ye dönmesi için Katalan kulübünün izin vermesi gerekiyor. 

İstanbul'da eşinin işletmesi var

Vesely ve eşinin Ataşehir’de çocuklara yönelik spor faaliyetlerinde bulunan bir işletmesi bulunuyor. Çek basketbolcu ve eşinin İstanbul'da yaşamak istediği alınan bilgiler arasında.

İlgini Çekebilir
Jan Vesely'den Fenerbahçe Beko itirafı: ''Verdiğim en zor karar...''
Habere Git

 8 sezon Fenerbahçe'de oynadı

8 sezon Fenerbahçe Beko formasıyla parkeye çıkan Vesely, sarı lacivertlilerin  Euroleague şampiyonluğu kazamsanını mimarlarından olmuştu.  

Fenerbahçe ile ilgili açıklama yapmıştı

Yıldız oyuncunun 4 Kasım günü Barcelona ile Fenerbahçe Beko arasında oynanan karşılaşma öncesi şu açıklamayı yapmıştı: “Fenerbahçe’de geçirdiğim 8 yıldan sonra ilk kez onlara karşı sahaya çıkacağım, dolayısıyla çok yakından tanıdığım bir kulüp. Fenerbahçe’nin yoluna yenilgisiz devam etmesi şaşırtıcı değil. Harika oyuncuları var ve bu yaz çok iyi bir başantrenörle anlaştılar. Fenerbahçe’nin EuroLeague’deki hedefleri her zaman büyüktür. Kulübün mantalitesi her zaman en iyisini hedeflemek. Ellerinde böylesine kaliteli bir kadro varken bunu başarabilirler. Yine de sezon çok uzun, neler olacağını göreceğiz.”  

Senin için hazırladığımız haberler