Busenaz Sürmeneli'den Ertuğrul Doğan'a cevap: "Aramı açmaya çalışmayın"

21.10.2024 - 11:41 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 11:49

Yıllarca formasını giydiği Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye imza olan milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın hakkındaki açıklamalarına sosyal medye hesabından yanıt verdi.

Busenaz Sürmeneli'den Ertuğrul Doğan'a cevap: "Aramı açmaya çalışmayın"

AJANSSPOR - HABER

Milli boksöz Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'ın Busenaz’ın kendilerinden karşılayamayacakları isteklerde bulunduğunu ve ellerinden geleni yapmalarına rağmen milli sporcunun Fenerbahçe’ye gittiği şeklindeki açıklamalarına yanıt verdi.

Ertuğrul Doğan Busenaz'ın kulüpten ayrılışıyla ilgili olarak, “Busenaz, daha önce bize bazı taleplerde bulundu. Burada da yönetim kurulu, çok ciddi desteklerle istediklerini yerine getirdi. Daha sonra yazılı olarak farklı taleplerde bulundu. İstenilen talepler yüksek olduğu için maddi olarak gerçekleştirme şansımız yoktu; manevi olarak da doğru bulmuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

"Aramı açmaya çalışmayın"

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli, Doğan'ın bu açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cevap vererek şu ifadeleri kullandı:

“Ayrılırken de özellikle belirtmiştim, 10 yıl ekmeğini yediğim yere saygısızca tek bir laf etmem. Ama lütfen ayrılık sebebimi yalnızca maddi konulara bağlıymış gibi beyan edip, çok sevdiğim şehrimle ve o şehrin güzel insanlarıyla aramı açmaya çalışmayın. Normalde konuşup konuları uzatmak istemiyorum ama hakkımda böyle konuşulmasına da sessiz kalamam. Olimpiyat, Dünya, Avrupa şampiyonu bir sporcu olarak her anlamda değer görmek ve önemsendiğimi hissetmek istiyorum demiştim. Kazanınca tebrik edilmek, kaybedince teselli edilmek de buna dahil... Hayatta önceliğim her zaman bu duygular ve bu yönde kurulan ilişkiler oldu. Öyle olmaya da devam edecek.”

Senin için hazırladığımız haberler