Buse Naz Çakıroğlu'ndan flaş açıklama! "Boksa devam edip etmeyeceğime karar vereceğim"

10.08.2024 - 01:48 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 01:57

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, kaybettiği final maçının ardından flaş açıklama yaptı. Detaylar.

Buse Naz Çakıroğlu'ndan flaş açıklama! "Boksa devam edip etmeyeceğime karar vereceğim"

AJANSSPOR HABER

Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Kadınlar 50 kg finalinde mücadele etti. Çinli rakibi Yu Wu'ya 4-1 mağlup olan Buse Naz, gümüş madalya kazandı.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'ndan sonra üst üste ikinci kez olimpiyatlarda gümüş madalya elde eden Buse Naz Çakıroğlu, final maçının ardından flaş bir açıklamada bulundu.

"Benim ve Sürmeneli'nin hedefi şampiyonluk! Kalan 21 kişinin hedefi bizi yenmek"

Çakıroğlu, "Finalde bizim boks anlayışımızla yanda oturan hakemlerin boks anlayışı bir değildi. Bence bugün boksu bilen herkes tribünde oturuyordu, ringin kenarında değil. Buraya sadece şampiyon olmak için geldik ama aslında ister istemez beklentiyi biz yükseltiyoruz. Daha sonra olimpiyatta altın madalya alamayınca da mutsuz oluyoruz. Olimpiyatta aldığımız her madalya çok değerli, çok kıymetli. Bugün bize burada 'dur' dediler, biz de duruyoruz. Benim ve Busenaz Sürmeneli'nin hedefi olimpiyat şampiyonu olmak. Geri kalan 21 kişinin hedefi bizi yenmek. Olimpiyat altın madalyasından daha çok bizi yenmek istiyorlar. Maç içerisinde centilmence olmayan tüm hareketlerin nedeni buna dayanıyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Buse Naz Çakıroğlu Paris 2024'te gümüş madalya kazandı!
Habere Git

"Boksa devam edip etmeyeceğime karar vereceğim"

Sözlerine devam eden Çakıroğlu, "Bir süre dinleneceğim kafamı toplayacağım ve ne yapmak istediğime karar vereceğim. Yine aynı şekilde aynı planı uygulayacağım. Oturacağım biraz dinleneceğim, biraz kafamı toplayacağım. Saha içinde mi saha dışında mı, devam mı etmek istiyorum, tamam mı? Buna karar vereceğim. Ondan sonra da bir yol haritası çizeceğim" ifadelerini kullandı.

Milli boksör son olarak muhabirin "Senden tamam mı devam mı kararı mı gelecek?" sorusuna, "Olabilir, evet" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler