Buruk'un Hermoso planı belli oldu! Ödenecek para...

31.08.2024 - 08:35 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 08:40

Süper Lig devi Galatasaray'ın transfer etmek istediği İspanyol savunma oyuncusu Mario Hermoso için Okan Buruk'un planı belli oldu. İşte ödenecek para ve detaylar...

Buruk'un Hermoso planı belli oldu! Ödenecek para...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı iddia edilen Mario Hermoso için Teknik Direktör Okan Buruk'un planı belli oldu. Öte yandan yıldız savunma oyuncusunun sözleşmesi ve ücreti ortaya çıktı. İşte merak edilenler...

''Torreira ile iyi bir ikili olacak''

Milliyet'te yer alan habere göre; Buruk’un, güçlü fiziği ve oyun zekasıyla dikkat çeken İspanyol futbolcuyu 6 numara pozisyonuna kaydırıp, böylece orta alanda Torreira ile iyi bir ikili olacağını düşündüğü belirtildi.

Ödenecek para belli oldu

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren ve bonservis ödenmeden transfer edilen yıldız futbolcuya yıllık 5.3 milyon euro ödenecek. Galatasaray, Hermoso ile 3 senelik anlaşmaya vardı.

Zaha ve Köhn ayrıldı

Cim-Bom'dan Lyon’a kiralanan Zaha ile Werder Bremen’e kiralanan Köhn dün İstanbul’dan ayrıldı.

Zaha, ailesiyle beraber Lyon’a uçarken, bu sezonki ücretinin Galatasaray ile Lyon arasında yarı yarıya verileceği belirtildi. Sözleşmede opsiyon maddesinin bulunmadığı kaydedildi.


Bremen’e dün sabah gidip sağlık kontrolünden geçen Köhn için Galatasaray’ın bir bedel almayacağı ancak ücretinin tamamının Alman kulübü tarafından karşılanacağı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler