"Bursaspor'u futbolcular yönetiyor"

27.07.2020 - 15:41 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 15:44

"Bursaspor'u futbolcular yönetiyor"

Özer Hurmacı'nın menajeri Murat Erdoğan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Bursaspor'lu oyuncuların Özer Hurmacı'yla ilgili açıklamaları için ne söyledi? Adana Demirspor maçı öncesinde neler yaşandı? Mehmet Özcan hangi takıma transfer olacak? Sehic, Erzurumspor'dan ayrılacak mı? Ömer Erdoğan - Hatayspor görüşmeleri nasıl ilerliyor?

Özer'in kampı terk ettiği iddiaları yalan!

Adana Demirspor maçı sonrasında eleştiri oklarının hedefi haline gelen futbolcusu Özer Hurmacı hakkında konuşan Murat Erdoğan, "Bir konuyu dışarıya servis ederseniz haklı çıkma ihtimaliniz olur. Özer Hurmacı'nın şu ana kadar hiçbir polemiği ve aykırı davranışı olmamıştır. Bütün maçın sonucunu ve oynanan oyunu Özer'e yıkmaya çalıştılar. Hiçbir camia tek bir oyuncuya bağlı değildir. Özer'in kişiliğine ve verdiklerine bakıyorum. Özer'in polemikten uzak biri olduğunu tüm Türkiye biliyor. Bana göre bir idare eksikliği yaşandı. Özer Hurmacı'yı otobüsten indirdiler. Özer Hurmacı'nın kampı terk ettiği iddiaları yalan. Bir takım futbolcular tarafından idare edilemez. Bursaspor'u futbolcular idare ediyor. İrfan Buz'dan bahsetmiyorum. 3 haftadır burada olan biri zaten gereken otoriteyi kuramaz. Futbolcuların kendisini suçlaması lazım. Bir takımda Özer Hurmacı varsa Özer Hurmacı değerlendirilir. Erkan Zengin gibi Özer'den de yararlanmalılardı. Bursaspor bu durumu idare edemedi ve en önemli oyuncularından birinden yoksun Adana'ya uçtu. Özer Hurmacı'nın geçmişini herkes biliyor. Milli bir oyuncunun aykırı davranması ne kadar mümkün? Teknik direktörün oyuncuyu bu durumla ilgili çağırıp konuşması lazımdı. Burada önemli olan Bursaspor'un başarısı. Yardımcı hoca bu işi kordine etmeye çalışırsa sıkıntı çıkar. Özer'in krizi yardımcı hocadan patlak verdi. İrfan Buz'un aracısız olarak Özer'le konuşması lazımdı. Büyük resime baktığımız zaman kaybeden Bursaspor oldu. Her türlü kişisel duygular bastırılmalıydı. Her şeyi bu konuya bağlamak yanlış olur. 90 dakikayı izlerseniz her şeyi anlarsınız. Burada bir idare eksikliği var. Kötü niyetin olmadığı yerde her zaman onarım vardır. Özer Hurmacı, Bursaspor'un sözleşmeli futbolcusu. Bizim açımızdan bir sorun yok. Kontratımıza sadıkız ve kampa davet edilirsek yerimizi alacağız. Bursaspor'un tasarrufu burada önemli olacak" şeklinde konuştu.

"Sehic için Başakşehir'le görüşmedik"

Futbolcusu İbrahim Sehic'in de geleceğine dair açıklamalarda bulunan Murat Erdoğan, "Erzurumspor'la görüştük. İbrahim'le özel olarak görüştüler çünkü orada bir aile ortamı var. Profesyonel olarak gerisini biz getireceğiz. Süper Lig'den bir kulüple görüşüyoruz. Beklentilerimizin %90'ını karşılayan bir kulüp var ancak büyük bir kulüp değil. Sehic için Başakşehir'le görüşmedik. Bu sene 8 tane yabancı oynatılacak ve yerli kalecilere öncelik verildi. Bu doğal bir süreç. Sehic'in işi önümüzdeki haftalarda berraklaşacak. Sehic oynamaya alışık. Bu sezon 34 maçın tamamında oynadı. Genç yaşından beri oynuyor. Beşiktaş'la alakalı çok fazla diyalog oldu. Beşiktaş'tan çok fazla kişi bu konuya eğildi ancak bu süreçten Sehic zarar gördü. Sehic'le alaklı bir şeyler vardı ancak hoca değişti. Hoca değişimiyle birlikte istekler de değişti" ifadelerini kullandı. 

"Mehmet Özcan'la ilgilenen büyük takımlar var"

Eskişehirspor'un genç futbolcusu Mehmet Özcan hakkında da konuşan Murat Erdoğan, "Mehmet Özcan, 2 senedir parasının büyük bir kısmını alamadı ancak işini yapmaya hep devam etti. Mehmet'in parasını talep ettik ve ödemeyi aldık. Bonservis pazarlıkları şu anda başladı. Mehmet'le ilgilenen büyük takımlar var. Yerli statüsünden sonra teklifler arttı. Günde çok fazla telefon alıyorum ve bu beni sevindiriyor. Mehmet'in ahlakı da çok yüksek ve onunla ilgilenen çok takım var. Burada kulüp yapısına dikkat etmeye çalışıyoruz. Mehmet Özcan'ı Fatih Terim de beğeniyor" dedi.

"Hatayspor'la Ömer Erdoğan'ın arası çok sıcak"

Son olarak adı Hatayspor'la geçen yakın dostu Ömer Erdoğan'la ilgili konuşan Murat Erdoğan, "Hatayspor'la Ömer Erdoğan'ın arası çok sıcak" diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler