Bursaspor'dan transfer sürprizi! Volkan Şen yuvaya dönüyor

29.08.2021 - 16:27 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 16:37

Transfer haberleri... TFF 1. Lig ekibi Bursaspor'da başkan adaylarından Serdar Acarhoroz verdiği sözü tuttu ve Volkan Şen'in transferini bitirdi.

Bursaspor'dan transfer sürprizi! Volkan Şen yuvaya dönüyor

AJANSSPOR-HABER

Bursaspor'da flaş bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Son olarak Adana Demirspor formsı giyen Volkan Şen, bonservis sorununu çözdükten sonra yuvaya dönmek istediğini açıklamıştı. Tecrübeli futbolcunun bu isteği gerçekleşmek üzere. 

Serdar Acarhoroz, Volkan Şen transferini sonuçlandırdı

Bursasporx.com'un haberine göre başkanlık seçimi öncesinde ‘kazansa da kazanmasa da’ kulübe bedelini kendisi karşılayarak futbolcu hediye edeceğini söyleyen Serdar Acarhoroz sözünü tuttu. Seçimi kazanamayan başkan adayı buna rağmen İstanbul'a giderek, önce kulüple ardından da Volkan Şen'in menajeri ile görüştü.

 

, anlaşma sağlandı ve protokol imzalandı. 

İlgini Çekebilir
Fatih Tekke'den transfer açıklaması: En az 4 transfer...
Habere Git

Volkan Şen imzaya kaldı

Yapılan temasların ardından Volkan Şen'in Bursaspor'a dönüşü için anlaşma sağlandı ve protokol imzalandı. Transfere yönetimin de onay verdiği ve işin artık sadece imzaya kaldığı ifade edildi.

Bursaspor'da 7 sezon oynadı

34 yaşındaki futbolcu önce 2007-2012 ardından da 2013-2105 yılları arasında Bursaspor forması giymişti. Volkan Şen ayrıca Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi Türk futbolunun diğer şampiyonlarında da oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler