Bursaspor'dan şike iddialarına sert cevap: İstanbul takımlarında yarattığı etki...

25.06.2021 - 17:28 | Son Güncellenme: 25.06.2021 - 17:35

Son dakika Bursaspor haberleri... Bursaspor'un resmi internet sitesinden, 2016-17 sezonunda şike yapıldığını iddia eden Burhan Özbilgin'e yönelik bir açıklama metni yayınlandı. İşte detaylar...

Bursaspor'dan şike iddialarına sert cevap: İstanbul takımlarında yarattığı etki...

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul öncesi kulübün kongre üyeleri ve Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan yöneticiler açıklamalarda bulunuyor. Kongre üyelerinden Burhan Özbilgin, Bursaspor'un 2016-17 yılında şike yaptığını ima etmesi üzerine kulüpten konuya ilişkin bir açıklama metni yayınlandı. 

"Önce bunun hesabını ver..."

Bursaspor ve Trabzonspor hakkında birtakım iddialarda bulunan Burhan Özbilgin, konuşmasının sonlarına doğru: "2016-17 sezonunda Bursaspor kendi evinde Gençlerbirliği'ne yenildi. Son haftaki maç Trabzon'daydı. Ligde kalması gerekiyordu. Ben Bursaspor kongresi üyesiyim. Bursa'dan 2 uçak dolusu iş adamı Trabzon'a gitti ve boş gitmedi. Batalla ve Jorquera'nın golleriyle ligde kaldılar. Önce bunların hesabını vereceksin Ağaoğlu." dedi.

"Bir İstanbul takımının..."

Bursaspor'dan yapılan açıklamada Fenerbahçe'nin adı verilmezken: 

"Bir İstanbul takımının kongresinde söz alan "Burhan Özbilgin" isimli şahsın kulübümüzün kongre üyesi olduğu iddiası tamamiyle asılsızdır.

 

Bu yersiz konuşmada anlayacağımız üzere 2010 yılında tertemiz bir şekilde yaşattığımız Anadolu devriminin İstanbul takımlarında ve taraftarlarında yarattığı etki hala devam etmektedir. 

 

Kulübümüz hakkında asılsız konuşmalar yapan tüm şahıslar ile ilgili yasal süreç başlatılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler