Bursaspor'dan ayrılan Tim Matavz, Omonia’ya transfer oldu

30.01.2022 - 23:58 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 00:07

Bursaspor’la olan sözleşmesini tek taraflı fesheden futbolculardan Tim Matavz'ın Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Omonia’ya transfer olduğu açıklandı

Spor Toto 1. Lig ekibi Bursaspor’un Sloven futbolcusu Tim Matavz, Omonia’ya transfer oldu. 33 yaşındaki futbolcu Omonia ile 1.5 yılllık sözleşme imzaladı. GKRY ekibi transferi sosyal medya hesabından duyurdu.

İlgini Çekebilir
Bursaspor'da iki futbolcu şehri terk etti
Habere Git

Tek taraflı feshetmişti

Bursaspor’un Antalya kampında da yer almayan Matavz, yönetime takımdan ayrılmak istediğini iletmişti. Sözleşmesini tek taraflı fesheden futbolcu alacakları ödenmediği için şehri terk etmişti. Bursaspor’daki ikinci başkanlık görevinden istifa eden Emin Adanur, bir basın toplantısında Tim Matavz’ın 450 bin Euro maliyetle takımdan ayrılabileceğini belirtmişti.

Tim Matavz Kimdir?

33 yaşındaki Sloven futbolcu Matavz, NK Bilje alt yapısında yetişti. Sonrasında Hollanda ekibi Groningen’e transfer olan tecrübeli futbolcu 7 milyon Euro karşılığında PSV Eindhoven’ın yolunu tuttu. PSV Eindhoven formasıyla 2011/12 sezonunda Holland Kupası, 2013 yılında da Hollanda Eredivisie şampiyonu oldu. Augsburg, Genoa, Nürnberg gibi takımların formasını giyen Sloven futbolcu sezon başında Bursaspor’a transfer oldu. Bursaspor formasıyla 17 maça çıkan Matavz, sadece 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler