Bursaspor’da Emin Adanur’dan büyük vaat: “Yapamazsak hepimiz istifa ederiz”

07.06.2021 - 23:36 | Son Güncellenme: 07.06.2021 - 23:38

Bursaspor’da başkanlık görevine gelen Hayrettin Gülgüler’in arkasındaki isim olan Emin Adanur, transfer için iddialı bir söz verdi. İşte detaylar…

Bursaspor’da Emin Adanur’dan büyük vaat: “Yapamazsak hepimiz istifa ederiz”

AJANSSPOR-HABER

Bursaspor’da hafta sonu yapılan kongrenin ardından devir teslim töreni bugün gerçekleşti. Başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler ve yönetimi mazbatasını alarak hemen göreve başladı.

Adanur'dan eski başkanlara teşekkür

Tüzük gereği aday olamadığı için Gülgüler’in listesinde yer alan ancak Bursaspor’un gerçek başkanı gözüyle bakılan Emin Adanur iddialı açıklamalarda bulundu. Adanur, “Seçim ne kadar güzel geçtiyse, buradaki atmosfer de o kadar güzel. Geçmişte kulübümüze başkanlık yapmış, tüm başkanlarımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi. 

'Tahtayı açamazsak burada durmayız'

Adanur şöyle devam etti: “Bugün yola çıkmış bulunuyoruz. Verdiğimiz vaat, söz var. Transfer tahtasını açamazsak bizim burada durma lüksümüz yok. Hepimiz istifa edeceğiz. Bugünden itibaren bunun için çalışacağız. İnşallah bundan sonraki süreç hepimize hayırlı olur.”

Emin Adanur daha önce transfer konusunda Bursaspor’un efsane futbolcusu Arjantinli Juan Pablo Batalla ile beraber çalışacaklarını açıklamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler