Az Alkmaar-Legia Varşova maçında Bursaspor'un eski yıldızı gözaltına alındı

06.10.2023 - 23:25 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 23:34

Az Alkmaar-Legia Varşova maçındaki olaylardan sonra, geçtiğimiz sezonlarda Bursaspor forması da giyen Legia Varşovalı Josue Pesqueira polis tarafından gözaltına alındı.

Az Alkmaar-Legia Varşova maçında Bursaspor'un eski yıldızı gözaltına alındı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde, Az Alkmaar-Legia Varşova maçında dikkat çekici olaylar yaşandı. Az Alkmaar’ın 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından olaylar çıktı. 

Josue ile Pankov, karakola götürüldü

Bu sezon Legia Varşova forması giyen eski Galatasaraylı Josue ile takım aradaşı Pankov, dün akşam Konferans Ligi'nde AZ Alkmaar ile oynadıkları maçtan sonra Hollanda polisi tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Polis tarafından tutuklandı

Polonya medyasına göre Legia oyuncuları Josué Pesqueira ve Radovan Pankov, stadyumdaki kavga sonrasında polis tarafından tutuklandı. Josue’nin maçtan sonra güvenlik güçleri ile kavga ettiği, bu sebepten dolayı Hollanda‘da gözaltına alındığı iddia ediliyor.

Josue, Bursaspor'da parladı

Bir dönem ülkemizde forma giyen Josue, 2013 yılında Şenol Güneş'in çalıştırdığı Bursaspor'un dikkatini çekmişti.  O sezon Şenol Güneş yönetiminde yükselişe geçen takımda, takımının değişmez oyuncularından biri olmayı başardı. Takımına ligde 7 gol 7 asistlik bir katkı yaptı.

Galatasaray'da tutunamadı

Daha sonra Galatasaray'a transfer olan Joshue, Wesley Sneijder'in sakatlanmasıyla ligin 7.haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında ilk kez ilk 11'de forma şansı buldu. Ancak gol ve asist kaydetmedi.

Senin için hazırladığımız haberler