Bursaspor teknik adamını arıyor! Yücel İldiz ile yeniden...

17.12.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 21:31

Özcan Bizati ile yollarını ayıran Bursaspor'da teknik direktör arayışları devam ediyor. Sportif direktörlüğe Deniz Kolgu'nun geçmesiyle daha önce olumlu yanıt alınamayan Yücel İldiz ile yeniden temasa geçildi.

Bursaspor teknik adamını arıyor! Yücel İldiz ile yeniden...

Spor Toto 1. Lig'de kötü bir dönemden geçen Bursaspor, Özcan Bizati ile yollarını ayırmış ve boşalan koltuğu birine verebilmek için çalışmalara başlamıştı. Birçok aday içerisinde çeşitli isimlerle oturan Bursaspor yönetimi, daha önce de görüştüğü Yücel İldiz ile yeniden temasa geçti.

Çiçeği burnunda Sportif Direktör Deniz Kolgu, takımın akşam yaptığı antrenmanın ardından İstanbul giderek, Yücel İldiz ile buluştu.

Daha önce olmamıştı

Bursaspor, 68 yaşındaki teknik adama daha önce de görüşmüş fakat olumlu sonuç alamamıştı. Şimdi ise Yücel İldiz'in, Deniz Kolgu'nun yaptığı teklife sıcak baktığı ve detayların görüşüldüğü öğrenildi. Anlaşmanın sağlanması durumunda, İldiz, pazar günü oynanması planlanan Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı için ekibiyle birlikte Bursa'ya gelecek.

Yılmaz Vural da adaylar arasındaydı

Kariyerinde daha önce 3 dönem Bursaspor'un teknik direktörlüğünü yapmış olan tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural'ın, Ümraniyespor maçını tribünden izlediği ve notlar aldığı bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler