Bursaspor hükmen galip!

09.10.2020 - 13:42 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 13:42

EuroCup yönetimi, 7 Ekim günü oynanması gereken ve iptal edilen Cedevita Zagreb - Frutti Extra Bursaspor maçıyla ilgili kararını açıkladı.

7Days EuroCup'ın 2. hafta mücadelesinde Cedevita Zagreb ile Bursaspor karşı karşıya gelecekti. Ancak rakipte bir oyuncunun Covid-19 testi pozitif çıkınca tüm takım karantina aaltına alınmıştı.

Konuyu değerlendiren EuroCup yönetimi, Bursaspor'un 20-0'la hükmen galip geldiğini açıkladı.

Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel yaptığı açıklamada, "Biraz önce tarafımıza rakibimiz Cedevita'nın karantinada bulunmaları dolayısıyla maça çıkamamasından ötürü 20-0 hükmen galip geldiğimiz bilgisi verilmiştir. Bu kararla Cedevita gibi zor bir deplasmandan galibiyetle dönüp çok önemli bir avantaj sağlasak da hiçbir galibiyet insan sağlığından önemli değildir. Rakibimizin böyle zorlu bir durumunda büyük Bursaspor camiasına yakışır şekilde terimizin son damlasına kadar sahada mücadele ederek sahada sonuç almak her zaman önceliğimizdir. Rakibimize tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kendilerini parkelerde görmeyi temenni ederiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler