Bursaspor, Deplasmanda Esenler Erokspor’la Karşılaşacak

10.03.2023 - 17:32 | Son Güncellenme: 10.03.2023 - 17:42

Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 26. haftasında yarın deplasmanda Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Seyircisiz oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Bursaspor, Deplasmanda Esenler Erokspor’la Karşılaşacak

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig’in 26. haftasında Bursaspor, deplasmanda Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Esenler Erokspor Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek

İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Ferhan Kestanlıoğlu'nun yardımcılıklarını Melih Kurtuluş ve İbrahim Ethem Potuk yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Berkay Erdemir olacak.

"Seyircisiz oynanacak"

Bursaspor, bu mücadeleyi kazanıp alt sıralardan tamamen uzaklaşmak isterken, Esenler Erokspor ise zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor. Karşılaşma, İlçe Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan karar sebebiyle seyircisiz olarak oynanacak.

Ne olmuştu?

Bursa spor'un Amed spor'u 2-1 mağlup ettiği maç Türkiye'nin gündemine oturdu. Yeşil-beyazlı tribünlerde "Beyaz Toros" ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın pankartları açıldı. Karşılaşma boyunca sahaya madde yağdı.

Senin için hazırladığımız haberler