Bursaspor, Azerbaycan'a heyet gönderdi! Namiq Alasgarov krizi...

22.08.2021 - 16:20 | Son Güncellenme: 22.08.2021 - 16:30

Son dakika haberleri... Bursaspor, Neftçi Bakü ile Namiq Alasgarov dosyasını çözmek için Azerbaycan'a bir heyet gönderdi. İşte detaylar...

Bursaspor, Azerbaycan'a heyet gönderdi! Namiq Alasgarov krizi...

AJANSSPOR - HABER

 

Bursaspor'da Namiq Alasgarov krizi büyüyor. Neftçi Bakü'den transfer edilen oyuncunun lisansı bir türlü çıkarılamıyor. Bunda eski takımınında payı büyük. Neftçi tarafı, Bursaspor'un transfer sürecinde herhangi bir ödeme yapmadığını iddia edip UEFA'ya başvuracaklarını söylerken; Bursa yönetimi, Azerbaycan'a sulh için bir heyet gönderdi. 

Lisansı çıkarılmadı

14 Ağustos'ta 50 bin Euro bedelle Bursaspor'a geçen Namiq Alasgarov'un lisansı hala çıkarılamadı. Bursasporx'teki haberde, kulübün lisans sorununu çözmek için Neftçi Bakü ile anlaşma yoluna gideceği iddia edildi. Neftçi tarafı ise dosyayı UEFA'ya taşımakta kararlı. 

Neftçi, UEFA'ya başvurdu

Neftçi Bakü Futbol Kulübü, Bursaspor’u Namiq Alesgerov transferi nedeniyle UEFA’ya şikayet etmek için hukuki işlemlere başladığını duyurdu. Azerbaycan ekibinin basın sözcüsü Rüstem Allahverdiyev, Bursaspor’un futbolcuyla kural dışı iletişime geçtiğini ve kendilerine hiçbir ödeme yapılmadığını söyledi.

Neftçi Bakü Basın Sözcüsü Rüstem Allahverdiyev, konuya ilişkin: “Biz medyadan Bursaspor’un bizim futbolcumuzla ilgilendiğini duymaya başladık. Daha sonra ise Bursaspor yetkilisi Neftçi Bakü Futbol Takımı’nın futbolcusu Namiq Alesgerov’u transfer ettiklerine ilişkin açıklama yaptı. Bunun üzerine biz ertesi sabah futbolcu ile iletişime geçtik, futbolcu bu durumu doğruladı. Bize takımla anlaştığını ve gitmek istediğini söyledi” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler