Bursaspor Antrenörü Tan: “Özer’e yapılan hareket penaltı”

11.04.2021 - 18:55 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 18:59

TFF 1. Lig’de Ümraniyespor’a 2-1 yenilen Bursaspor’un yardımcı antrenörü Fazlı Tan, verilmeyen penaltılarının maçın kırılma anı olduğunu söyledi.

Bursaspor Antrenörü Tan: “Özer’e yapılan hareket penaltı”

AJANSSPOR-HABER

Bursaspor, TFF 1. Lig’in 29. haftasında oynadığı Ümraniyespor deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlı cephede maç sonu hakem Hakan Ceylan’a tepki vardı. Timsahların yardımcı antrenörü Fazlı Tan şöyle konuştu:

'Maç farklı noktaya gidecekti'

“Kaptanımız Özer ceza alanı içinde darbe alarak yerde kaldı. Bize göre bu penaltı ve kırmızı karttı. Hakem ‘devam’ dedi. Belki penaltıyı verip kırmızı kartı gösterseydi, rakip 10 kişi kalacaktı ve maç farklı bir notaya gidecekti. 

'Ümraniye'yi sahasına hapsettik'

Bu pozisyondan soran rakip hızlı atağında ters topla golü buldu. Rakibe ciddi anlamda üçüncü bölgeye hapsettik ama yine final vuruşlarında etkili olamadık ve beraberlik golünü bulamadı. Ümraniyespor’u tebrik ediyorum başarılar diliyorum.”

İsmail Çokçalış'a geçmiş olsun dileği

Geçen hafta Altay maçında ön çapraz bağları koparan İsmail Çokçalış’a geçmiş olsun dileklerini de sunan Tan, “İsmail inşallah hızlı bir şekilde toparlanır ve futbola geri döner. Bugün kardeşlerimiz ona bir galibiyet hediye etmek istiyorlardı ama olmadı. Çok iyi oynadığımızı söyleyemem” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler