Bursaspor açıkladı! Kenan Özer transferi imzaya kaldı

01.01.2022 - 13:51 | Son Güncellenme: 01.01.2022 - 14:08

Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu, Gaziantep FK'dan ayrılan Kenan Özer ile ilgilendiklerini açıkladı. Transfer, imzaya kaldı. Kenan Özer kimdir?

Bursaspor açıkladı! Kenan Özer transferi imzaya kaldı

Ara transfer döneminde kadrosuna yeni isimler katarak, ikinci yarıya daha güçlü başlamak isteyen Bursaspor, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Son olarak Bursaspor Sportif Direktörü Deniz Kolgu'dan transfer açıklaması geldi.

Deniz Kolgu, Gaziantep FK'nın sözleşmesini feshettiği Kenan Özer ile ilgilendiklerini ve oyuncu ile temasa geçildiğini söyledi.

İlgini Çekebilir
'Komutan' Ankaragücü'ne dönüyor!
Habere Git

Hafta içi açıklanacak

Gaziantep temsilcisinde bu sezon bekleneni veremeyen Kenan Özer ile büyük oranda anlaşıldığı kaydedildi. Teknik Direktör Tamer Tuna'nın onay verdiği futbolcu ile hafta içinde açıklanması bekleniyor. Herhangi bir pürüz çıkmaması durumunda Bursaspor, 12 Ocak'ta başlayacak olan transfer döneminde ilk imzayı Kenan Özer ile atacak.

Kenan Özer kimdir?

16 Ağustos 1987 doğumlu Kenan Özer, Osmaniye ve Beşiktaş altyapılarında futbol hayatına başladı. İlk olarak Karşıyaka'da kiralık olarak forma giyen Kenan Özer, İstanbulspor, Kayseri Erciyesspor, Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Boluspor, Akhisar Belediye, Konyaspor, Adana Demirspor, Dumlupınar TSK, Ankaragücü, Gazişehir ve son olarak Gaziantep FK gibi takımlarda görev aldı.

Kariyerinde birçok kulüp ile sözleşme imzalayan 34 yaşındaki futbolcu için şimdiye kadar hiç bonservis bedeli ödenmedi. Tecrübeli forvet, bu sezon Gaziantep FK ile 12 karşılaşmaya çıktı. Çıktığı maçlarda gol sevinci yaşayamayan Kenan Özer, 1 kez asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler