Trabzonspor Futbol Okulu Öğrencisine Biber Gazı Sıkılmasına Büyük Tepki

01.11.2023 - 00:43 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 00:51

Trabzonspor, Bursa'da 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine tanınmayan bir kişi tarafından biber gazı sıkılmasına sert tepki gösterdi.

Trabzonspor Futbol Okulu Öğrencisine Biber Gazı Sıkılmasına Büyük Tepki

AJANSSPOR - HABER

Bursa'da Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrenciye saldırıldı. 9 yaşında olduğu öğrenilen Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisine; önce hakaret edildi, ardından biber gazıyla saldırıldı.

Trabzonspor Kulübü'nden sert açıklama

Trabzonspor Kulübü, konuya ilişkin olarak açıklama yaptı. Bordo mavili kulüp, genç taraftara geçmiş olsun dileklerini iletirken, saldırıyı gerçekleştiren şahsın gerekli cezayı alması adına sürecin takip edileceğini açıkladı.

Trabzonspor: "Bu olayın takipçisi olacağız"

Bordo mavili ekipten konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bursa’da henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs; 9 yaşındaki Trabzonspor Futbol Okulu mensubu öğrencimize önce hakaret edip sonra da yüzüne biber gazı sıkarak asla kabul edilemez bir saldırı gerçekleştirmiştir. Biber gazının etkisinden ötürü hastanede tedavi gören genç taraftarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; saldırıyı gerçekleştiren bu şahsın biran önce yakalanarak gereken cezayı alması için konunun takibinde olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz."

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da 2 yıldız Fenerbahçe maçını kaçıracak!
Habere Git

Trabzonsporlu genç, hastaneye kaldırıldı

Öte yandan biber gazından etkilenen Trabzonspor Futbol Okulu öğrencisinin, hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler