Amed Sportif Süresiz Kadro Dışı Kalan Emrullah Sayar'ı Affetti

09.03.2023 - 16:08 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 16:15

TFF 2. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetler, Bursaspor maçı öncesi yaptığı paylaşım nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Emrullah Sayar'ı affetti.

Amed Sportif Süresiz Kadro Dışı Kalan Emrullah Sayar'ı Affetti

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler'in, deprem nedeniyle ligden çekilen Diyarbekirspor’dan kiralık olarak transfer ettiği ve Bursaspor müsabakası öncesi kadro dışı bırakılan Emrullah Sayar affedildi.

Emrullah özür diledi

Sayar, Bursaspor maçından önce sosyal medya üzerinden yaptığı rakip takımı rencide edici paylaşımından dolayı kamuoyunda özür diledi.

Maç kadrosu için karar hocanın

Emrullah Sayar, cumartesi günü oynanacak olan Afyonspor mücadelesi öncesi yapılan antrenmana çıktı. Emrullah'ın maç kadrosunda yer alıp almayacağı ise teknik direktör Ahmet Yıldırım’ın vereceği karara bağlı.

İlgini Çekebilir
Bursaspor, Amedli futbolcuyu şikayet etti!
Habere Git

Maçta istenmeyen olaylar yaşandı

Bursaspor ile Amedspor'un karşılaştığı maça, yaşanan olaylar damga vurdu. Tribünlerde açılan beyaz toros ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım pankartları tepkilere neden oldu.

Maç öncesi ısınma esnasında iki takım futbolcuları da birbirine girdi. Sahaya ise sayısız yabancı madde atıldı. Her şeye rağmen oynatılan maçta hakem de eleştirildi. Birçok isim mücadelenin oynanmaması gerektiğini savundu.

Senin için hazırladığımız haberler