"Bursa istesin EuroLeague’de oynarız"

13.08.2024 - 21:28 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 21:32

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor’da Basketbol Başkanı Sezer Sezgin, Bursaspor’un yeni sezon hedeflerinden bahsetti. Aynı zamanda Bursa şehrinin EuroLeague’i hak ettiğini söyledi.

"Bursa istesin EuroLeague’de oynarız"

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor’un Basketbol Başkanı Sezer Sezgin, AS TV’nin Markaj adlı programına konuk oldu ve Bursaspor hakkında açıklamalarda bulundu.

‘’Bursa şehri istese bu takım Euroleague’de oynar’’

Yeşil-beyazlı ekibin başkanı Sezgin, "Eurocup’ta final oynadık ama Bursa şehri istese bu takım EuroLeague’de oynar. Biz küçük bir hedefe fokuslanmıyoruz. Bizim hedeflerimiz çok büyük. Ben başkanlığım döneminde bir EuroLeague maçını Bursa’da oynamak istiyorum. Bursa şehri EuroLeague maçlarını hak ediyor. Çünkü Bursa potansiyel olarak EuroLeague’deki maçları kaldırabilecek bir şehir. Sanayicisi, siyasetçisi, bu kenti yönetenler isterlerse bu takım EuroLeague’de de oynar. Bursaspor camiası ve Bursa kenetlendiğinde neler yapabileceğini 2010’de göstermişti" şeklinde konuştu.

Maçlar nerede oynanacak?

Gelecek sezon maçların nerede oynanacağına değinen Bursaspor Başkanı Sezgin, “Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda bir hava yakalandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynar mıyız oynamaz mıyız bu kararı ilerleyen dönemde vereceğiz. Ulaşım ve kapasite konusu önemli? Bu konuları federasyonla görüşeceğiz. Belki iç saha maçlarımızı Atatürk Spor Salonu’nda, Avrupa Kupası maçlarımızı Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynarız. Ama şu an bunu konuşmak için erken’’ dedi.

Senin için hazırladığımız haberler