Burak Yılmaz, Süper Lig ekibinin başına geçti

26.01.2024 - 22:45 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 23:16

Süper Lig devi Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşma yapmayan Burak Yılmaz, Süper Lig'e geri döndü. Yılmaz, Kayserispor'un başına geçiyor.

Burak Yılmaz, Süper Lig ekibinin başına geçti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Kayserispor, 7 maç kaybeden Recep Uçar ile yollarını ayırma kararı aldı. Uçar'ın yerine ise Burak Yılmaz geliyor. Detaylar...

Burak Yılmaz geliyor

Recep Uçar ile yollarını ayırma kararı alan Kayserispor takımın başına Burak Yılmaz'ı getiriyor. Etv Kayseri'de yer alan habere göre Burak Yılmaz ile anlaşma sağlandı.

Recep Uçar ile yollar ayrılıyor

Süper Lig'de son 7 lig maçını kaybeden Kayserispor’da teknik direktör Recep Uçar ile yollar ayrılıyor. Sarı-Kırmızılı ekip Uçar'ın yerine ise Burak Yılmaz'ı getirecek.

2 galibiyet 4 mağlubiyet almıştı

Beşiktaş, 38 yaşındaki teknik adam Burak Yılmaz'ın yönetiminde Trendyol Süper Lig'de 4, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 2 müsabaka oynadı. Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Ligde İstanbulspor ile Gaziantep FK'ye üstünlük kuran Beşiktaş, Galatasaray ve Bitexen Antalyaspor'a yenildi. "Kara Kartal", UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Norveç ekibi Bodo/Glimt ile oynadığı maçlardan mağlup ayrıldı.

Burak Yılmaz yönetiminde çıktığı müsabakalarda 9 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 10 gol gördü.

Recep Uçar 7 maçtır galibiyet alamadı

Kayserispor'un teknik direktörü Recep Uçar, takımı ile  7 maçtır galibiyet göremedi. Süper Lig'de Kayserispor ile 18 maça çıkan Uçar, bu maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Uçar, son 7 maçta ise puan alamadı. İşte son 7 maç skoru:

Kayserispor 3-4 Fenerbahçe

Konyaspor 2-0 Kayserispor

Kayserispor 1-3 Sivasspor

Fatih Karagümrük 4-1 Kayserispor

Galatasaray 2-1 Kayserispor

Kayserispor 1-2 Gençlerbirliği (Türkiye Kupası- Elendi)

Kayserispor 0-1 İstanbulspor

Samsunspor 0-2 Kayserispor

Senin için hazırladığımız haberler