Fransa'da Burak Yılmaz çılgınlığı! 'Çenelerini kapasın"

09.12.2021 - 09:06 | Son Güncellenme: 09.12.2021 - 09:16

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde milli futbolcular Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın formasını giydiği Lille, Wolfsburg'u 3-1 yenerek grubundan lider olarak çıktı. Karşılaşmada açılış golünü atan Burak Yılmaz hem tarihe geçti hem de sosyal medyayı salladı.

Fransa'da Burak Yılmaz çılgınlığı! 'Çenelerini kapasın"

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarının son haftasında Burak Yılmaz'ın forma giydiği Lille, Almanya deplasmanında Wolfsburg'u 3-1 mağlup ederek lider olarak son 16'ya adını yazdırdı.

Lille grubu lider tamamladı

Volkswagen Arena'da oynanan mücadelede Lille, 11. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. Lille, 72. dakikada Jonathan David ve 78. dakikada Angel Gomes'in golleriyle skoru 3-0'a getirdi. 89. dakikada Alman ekibi Renato Steffen ile farkı 2'ye indirse de Fransız temsilcisi sahadan 3-1 galip ayrılarak grubu lider tamamladı.

Tarihe geçti

Burak Yılmaz'ın attığı gol aynı zamanda tarihe geçti. 36 yaşındaki golcü, bir Fransız takımı adına Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en yaşlı futbolcu oldu.

Bu gol aynı zamanda Fransız taraftarları da coşturdu. Fotomaç'ın haberine göre; Milli futbolcuya sosyal medyada büyük övgü vardı. İşte atılan tweetlerden bazıları...

"Dünyanın en iyi Türk'ü"

"Kralım"

"Burak Yılmaz'ı son maçlarda eleştirenler çenelerini kapasın"

"Bu gol ona çok iyi gelecek"

"Burak Yılmaz, hak ettiği bir gol attı. Çok uzun zaman olmuştu"

"Antalyalı keskin nişancı Burak Yılmaz"

Senin için hazırladığımız haberler