Burak Yılmaz Beşiktaş'ı sildi, taraftar tepki gösterdi

10.11.2023 - 14:48 | Son Güncellenme: 10.11.2023 - 14:52

Beşiktaş'ta görevden ayrılan Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından Siyah-Beyazlılar'la ilgili daha önce yaptığı paylaşımları sildi.

Burak Yılmaz Beşiktaş'ı sildi, taraftar tepki gösterdi

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifası sonrası göreve getirilen Burak Yılmaz da yolları ayırdı. Eski golcü oyuncu, takımının seyircisi önünde Bodo Glimt'e 2-1 yenildiğinin ertesi günü yönetimle görüşerek istifa kararı aldı. 

''Yollar ayrıldı''

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Futbol A Takımımızın Teknik Sorumluluğu görevini yürüten Burak Yılmaz ile yollarımız kendisinin isteği üzerine ayrılmıştır. Burak Yılmaz’a emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz"  denildi. 

Beşiktaş paylaşımlarını sildi

Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından Burak Yılmaz'dan dikkat çeken bir hareket geldi. 38 yaşındaki teknik adam sosyal medya hesabından daha önce Beşiktaş ile ilgiyi yaptığı paylaşımları sildi. 

''Beşiktaş’ı sevmediğin nasıl belli''

Burak Yılmaz'ın bu hareketi Beşiktaş taraftarlarının tepkisini çekti. Bazı yorumlarda, "Hemen post'lar gitmiş. 2 gün once Beşiktaş forması her şeyden önemli diye geziyordun ama, Beşiktaş’ı sevmediğin nasıl belli her şeyi silmişsin gözyaşlarımı helal etmiyorum Beşiktaş'ı bitirdiniz, Beşiktaş'la ilgili gönderileri niye sildin? Beşiktaş'ın çocuğu Burak Yılmaz" gibi ifadeler kullanıldı. 

Burak Yılmaz'ın hedef aldığı Rıza Çalımbay geldi

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın kötü gidişinin ardından Siyah-Beyazlılar'da çalışmaya hazır olduğunu söylemiş, "Beşiktaş'ta çalışsam 50 kupa kaldırırım. Sivas'ı Avrupa'ya götürmüşüm, Türkiye'ye puanlar kazandırmışım. Türkiye Kupası'nı da aldık. Tarihinde olmayan şeyler. Onları başaran bir kişi daha iyi kadrolarla, imkanlarla daha büyüğünü başarabilir. Mevcut Beşiktaş kadrosu şampiyonluğa oynayacak bir kadro. Bu arkadaşlarımızın yüzde 80'i 90'ı hazır gelmemiş. Alınan oyuncuların kariyerleri çok iyi ama fizik olarak hazır olmayan arkadaşlar var. Beşiktaş takımı ne ligden ne şampiyonluktan kopar" demişti. 

Burak Yılmaz'dan Rıza Çalımbay tepkisi

Burak Yılmaz ise Antalyaspor'a 3-2 yenildikleri maç sonrasında, "Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Her şeyi konuşuyoruz. Bunları duyuyoruz. İzlemiyorum. Etkilenmemeye çalışıyorum. Kanal kanal geziyorlar. Ben şimdi başkanımla konuşacağım. 3-4 Aralık'a kadar devam edeceksem küçük bir isteğim olacak. Olmayacaksa teşekkür edeceğim" ifadeleriyle Rıza Çalımbay'a tepki göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler