Burak Yılmaz Beşiktaş'a sitem etti: "5 dakika içinde Rıza Çalımbay geldi"

14.11.2023 - 08:55 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 09:12

Şenol Güneş'in ardından geçici olarak teknik direktörlüğe getirilen ve sonra yerini Rıza Çalımbay'a bırakan Burak Yılmaz ayrılık sürecine sitem etti.

Burak Yılmaz Beşiktaş'a sitem etti: "5 dakika içinde Rıza Çalımbay geldi"

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi seçim kararı alırken teknik direktör Şenol Güneş ise istifa etti. Antrenörlük kariyerine sezon başında Güneş'in yardımcısı olarak başlayan Burak Yılmaz, geçici olarak takımın başına getirildi. 

Burak Yılmaz gitti, Çalımbay geldi

Siyah-Beyazlılar ile 5 maça çıkan ve sadece 1 galibiyet alan Burak Yılmaz, 4 maçtan mağlup ayrıldı. Özellikle Antalyaspor mağlubiyetinin ardından yaptığı maç sonu açıklaması ile dikkat çeken Yılmaz ile yollar ayrıldı. Genç antrenörün yerine ise Rıza Çalımbay getirildi.

Burak Yılmaz'dan Rıza Çalımbay sitemi

Milliyet'ten Attila Gökçe'ye konuşan Burak Yılmaz, Antalyaspor maçı sonunda isim vermeyerek değindiği Rıza Çalımbay için sitemde bulundu.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş sözler! "Keşke gelmeseydim"
Habere Git

"Kulüpten ayrılırken 5 dakika içinde Rıza Hoca geldi"

Burak Yılmaz, "Ben başkanımız Ahmet Nur Çebi ile konuşmayı tamamlayıp kulüpten ayrılırken, 5 dakika içinde Rıza Hoca’nın geldiğini öğrendim. Böyle tablolara da alışmak lazımmış, ben bilemedim" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz, Süper Lig'de 3-2 kaybedilen Antalyaspor maçının sonunda "Burada hoca olmak isteyen sevgili büyüklerimiz var. Bunları duyuyorum, izlemiyorum, etkilenmemeye çalışıyorum" diyerek dikkat çekmişti. Futbol kamuoyu, Burak Yılmaz'ın o dönem adı ciddi şekilde Beşiktaş'la anılan Rıza Çalımbay'a göndermede bulunduğunu düşündü.

Çalımbay: "Burak ile yüz yüze ve telefonla görüşmedik"

Rıza Çalımbay ise Beşiktaş'a imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, "Burak benim sevdiğim bir insan. Eskişehir'de ve Trabzon'da çalıştık. Trabzon'a sıkıntılı bir dönemde gittim. Olağanüstü oynadı. Burak ile yüz yüze ve telefonla görüşmedik. Burak'taki tek şey; erken başladı. Çok hırslı birisi. Ama antrenörlükte belli bir yere gelmeniz gerekiyor. Bir ekibiniz olması gerekiyor. Futbolu bırakıp ekibi iyi kurmanız gerekiyor" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler