Burak Kapacak cezalı duruma düştü!

15.03.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 13:13

Bursaspor haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da oynayan Burak Kapacak, Ankaraspor maçında cezalı duruma düştü. Burak Kapacak bu sezon kaç gol attı, hangi maçta yok? İşte yanıtı...

Burak Kapacak cezalı duruma düştü!

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen Burak Kapacak, Ankaraspor maçına ilk 11'de başladı. Yeşil-beyazlı futbolcu, cezalı duruma düştü. Detaylar haberde... 

Burak Kapacak, Adanaspor maçında yok

Ali Akman’ın takımdan ayrılmasından sonra Bursaspor’un gol yollarındaki etkili isimleri arasına da giren Burak Kapacak, Ankaraspor maçında gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü. Burak, ilk kez cezası sebebiyle takımını yalnız bırakacak.

Bursaspor'da kaç gol attı?

3-1 kazanılan Ankaraspor maçında fileleri havalandıran ve gol sayısını 7’ye yükselten 21 yaşındaki futbolcu, yaptığı 4 asistle de bu sezon takımının 11 golüne doğrudan etki etmeyi başardı.

Transferde gözde isimlerden biri

Burak Kapacak'ın adı başta Fenerbahçe olmak üzere büyük kulüplerle transferde anılmıştı. Burak Kapacak ise şu anda transferi düşünmediğini ve öncelikli hedefinin takımın Süper Lig'e çıkmasında yardımcı olmak olduğunu ifade etmişti. Kapacak'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Senin için hazırladığımız haberler