Meksikalı futbolcu Bryan Lozano'dan flaş açıklama: Galatasaray'a gidiyorum!

10.04.2022 - 10:01 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 16:45

Ligde bu akşam Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'da Meksikalı futbolcudan flaş bir transfer iddiası geldi. Detaylar haberimizde...

Meksikalı futbolcu Bryan Lozano'dan flaş açıklama: Galatasaray'a gidiyorum!

Bir yandan bu akşam Fenerbahçe derbisinin bir yandan da 30 Nisan'da yapılacak olan seçimin heyecanı yaşanan Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı.

Burak Elmas'tan gider ayak transfer hamlesi

Meskikalı 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Bryan Mauricio Lozano, Galatasaray'da 1 ay deneme antrenmanlarına çıkacağını, beğenilmesin halinde takımda kalacağını açıkladı. 

Ünlü oyuncunun kardeşi

Napoli forması giyen Hirving Lozano'nun kardeşi olan Bryan Lozano, ESPN'e verdiği röportajda
Galatasaray'ın kendisini 30 gün süre ile deneyeceğini ve  Sarı-Kırmızılılar'ın dışında İstanbul'dan iki, Almanya'dan ise bir kulüple daha temasta olduğunu söyledi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın derbi videosunda Fatih Terim tartışması!
Habere Git

Bir süredir kulüpsüz

Son olarak ülkesi Meksika'da Pumas Tabasco forması giyen ve bir süredir kulüpsüz olan 25 yaşındaki futbolcu, diğer opsiyonları ikinci planda tuttuğunu, ilk hedefinin Galatasaray'da kendisini göstermek ve kalıcı olmak olduğunu dile getirdi.

Kariyeri boyunca 22 maçta oynadı

Güncel piyasa değeri 400 bin Euro olan ve profesyonel kariyerinde sadece 22 maçta görev yaptığı görülen Bryan Lozano'nun Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük bir sürprizle karşılandı.

Ağabey Lozano, Serie A'da şampiyonluk için oynuyor

Meksikalı futbolcunun ağabeyi Hirving Lozano ise Serie A'da Napoli formasıyla şampiyonluk mücadelesi veriyor. Piyasa değeri 35 milyon Euro olan 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Napoli'nin en önemli futbolcularından biri konumunda. 

Bu sezon 31 maçta forma giyen Hirving, 5 gol ve 4 asistlik peformansıyla lider Milan'ın 1 puan gerisinde yer alan takımına büyük katkı yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler