Transfer Haberleri | Bünyamin Balcı’nın bonservisi belli oldu

30.07.2024 - 22:24 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 22:27

Beşiktaş’ın resmi transfer teklifinde bulunduğu Bünyamin Balcı için Antalyaspor’un talep ettiği bonservis bedeli belli oldu. Kırmızı-Beyazlıların kapıyı 2 milyon Euro’dan açtığı öğrenildi.

Transfer Haberleri | Bünyamin Balcı’nın bonservisi belli oldu

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile Antalyaspor arasında Bünyamin Balcı, pazarlığı resmen başladı. 3-4 aydır Siyah-Beyazlılar tarafından yakından takip edilen genç futbolcu için taraflar arasında görüşmeler devam ediyor. İlk görüşmede bonservis konusunda net bir anlaşma sağlanmazken, gözler yarına çevrildi.

1 milyon Euro teklif geldi

Onur Bulut’un Başakşehir’e transfer olması halinde o bölgeyi Bünyamin Balcı ile güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş, ilk teklifini yaptı. 1 milyon Euro ile Akdeniz ekibinin kapısını çalan Beşiktaş, ilk görüşmede istediği sonucu alamadı.

Antalyaspor bedeli belirledi

Antalyaspor’un satış için yeşil ışık yaktığı Bünyamin Balcı için belirlediği bonservis bedeli de belli oldu. Kırmızı-Beyazlılar, 1 milyon Euro teklifini kabul etmezken, ilk görüşmede kapıyı 2 milyon Euro’dan açtı.

İlgini Çekebilir
Alex istedi, Antalyaspor'un maçı 27. dakikada sona erdi!
Habere Git

Yarın yeniden görüşülecek

İlk görüşmede taraflar net bir anlaşmaya varmazken, tarafların yarın bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor. Beşiktaş 2 milyon Euro’luk talepte indirim beklerken, tarafların orta yolda buluşacağı tahmin ediliyor.

162 maça çıktı

Antalyaspor altyapısından yetişen Bünyamin Balcı, bugüne kadar Kırmızı-Beyazlı forma dışında başka bir takımda yer almadı. Akdeniz ekibiyle 162 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 5 gol ve 18 asist üretti.

Beşiktaş’a gol attı sakatlandı

Geçen sezon Antalyaspor ile 23 maça çıkan Bünyamin Balcı, Süper Lig’de 23, Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıkarken, talihsiz bir sakatlık yaşadı. 30’uncu haftada oynanan ve 2-1 galibiyetle sonuçlanan Beşiktaş maçında bir de gol atan genç futbolcu, mücadelenin 45’inci dakikasında sakatlanarak, sezonu kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler