Bundesliga Ekibi Wolfsburg, Anastasios Bakasetas'ı Transfer Etmek İstiyor

05.04.2023 - 12:26 | Son Güncellenme: 05.04.2023 - 12:42

Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg, Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas'ı transfer etmek için kollarını sıvadı. İşte bonservis ve detaylar...

Bundesliga Ekibi Wolfsburg,  Anastasios Bakasetas'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Anastasios Bakasetas'a talipler çıkmaya devam ediyor. Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor'da bu sene istenilen hedeflere ulaşılamadı. Takımda başkan değişikliği ve teknik direktör değişikliği sonrası oyunculara gelen teklifler değerlendirmeye alındı. Son olarak ise Alman ekibi Wolfsburg,  Anastasios Bakasetas'ı transfer etmek için devreye girdi. Detaylar...

Dev bonservis ödenecek

Milliyet'te yer alan habere göre,  Wolfsburg, yüksek bir bonservis bedeliyle Trabzonspor'u ikna etmeye çalışacak. Bundesliga temsilcisinin 7 milyon Euro'ya ek olarak Trabzon'a, bonusların da içinde bulunduğu paket bir teklif sunacağı ifade edildi.

Yunan oyuncu sıcak bakıyor

Trabzonspor'da ayrılıkların devam etmesi sonrası yıldız oyuncu Bakasetas, gelecek olan teklifleri değerlendirmeye başladı. İki tarafın anlaşması durumunda Bakasetas'ın teklife sıcak bakacağı iddia edildi. 

Takımdan ayrılacak isimler var

Vitor Hugo'nun ayrılması sonrası Trabzonspor'da sene sonu için yeni kadro planlaması yapılmaya başladı. Bordo-Mavililerde takımdan ayrılması mümkün olan isimler de belli oldu. Trabzonspor takımda bonservis bedeli olarak gelen transfer tekliflerini değerlendireceği iddia edildi.

Brezilya yolu gözüktü

Trabzonspor'da Bruno Peres'in, ülkesi Brezilya'da döneceği iddia edildi. Başarılı bek oyuncusu gelen teklifleri değerlendirmek istediği ve ülkesine gitmek için yönetimden izin istediği iddia edildi.

İki yolcu daha

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Marc Bartra'ya, İspanya'dan talipler olduğu bildirildi. Enis Bardhi'nin de, 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli getirmesi halinde, başka bir kulübe gitmesine izin verileceği öne sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler