Galatasaray, Bundesliga ekiplerini peşine takan Eyüp Aydın'ı duyurdu

14.09.2023 - 22:18 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 22:45

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, FC Bayern München AG oyuncusu Eyüp Aydın'ın transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray, Bundesliga ekiplerini peşine takan Eyüp Aydın'ı duyurdu

Galatasaray kadrosuna yeni bir orta saha oyuncusu eklemeye hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı ekip Bayern Münih altyapısında forma giyen Eyüp Aydın'ın transferi için kulübü FC Bayern München AG ile görüşmelere başladı. 

Galatasaray'dan Aydın hamlesi

Aslan'dan yeni bir transfer hamlesi daha geldi. Bayern Münih altyapısında forma giyen Eyüp Aydın ile ilgilenen Galatasaray'ın resmi Twitter hesabında yapılan duyuruda "Profesyonel futbolcu Eyüp Aydın’ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü FC Bayern München AG ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı. 

Bundesliga ekiplerini peşine taktı

Geçtiğimiz aylarda Sky Sports, Eyüp Aydın ile ilgilenen birçok ekip olduğunu aktardı. Haberde gelecek yıl ekibi ile sözleşmesi bitecek olan Aydın için şimdiden teklif yapmaya hazırlanan bazı ekiplerin olduğu belirtildi. Aralarında Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen ve küme düşen Schalke 04'ün de bulunduğu ekiplerden bazılarının Aydın’la ilgilendiklerini ve bir sonraki adım için hazır olduklarını kulübe belirttiklerinin altı çizildi. 

İlgini Çekebilir
Elifsu Eriçek yeniden Galatasaray’da
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Eyüp Aydın

Eyüp Aydın 2022-23 sezonunda FC Bayern Münichen AG için 24 resmi maça çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 3 kez fileleri havalandırmayı başaran 19 yaşındaki orta saha oyuncusu 4 golün de asistini yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler