Bundesliga başlamadan futbolu bıraktı!

15.05.2020 - 10:52 | Son Güncellenme: 15.05.2020 - 10:53

Almanya Ligi'nde koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu ara 16 Mayıs Cumartesi günü (yarın) itibarıyla son bulacak. Lig başlamadan önce Eintracht Frankfurt forması giyen Gelson Fernandes kariyeriyle ilgili önemli bir karar verdi ve futbolu bıraktı. Nedenini de açıkladı...

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Eintracht Frankfurt’ta forma giyen Gelson Fernandes, Almanya Ligi’nde maçların yeniden başlamasını beklemeden kariyeriyle ilgili kararı verdi. Yeşil Burun Adaları doğumlu İsviçreli orta saha oyuncusu, lig başlamadan önce kariyerini sonlandırdı. Futbolu koronavirüs sebebiyle mi bıraktı? Fernandes’ten açıklama geldi.

Gelson Fernandes, futbolu bıraktığını sosyal medyadan açıkladı

33 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve kariyerine nokta koyduğunu resmen duyurdu. Fernandes, ”Uzun ve dikkatli bir değerlendirmeden sonra bugün, harika süren kariyer defterimi kapatmak için doğru zaman olduğu sonucuna vardım” dedi.

“Futbol konusunda her zaman dürüst oldum”

Gelson Fernandes, ”Her zaman, zamanı ve koşulları kendim belirlemek istedim. Başka bir yol olmadığı için durmak istemedim. Futbol konusunda her zaman dürüst oldum. Bunu yapabildiğim için mutluyum. Bırakmak için doğru zaman. Eintracht Frankfurt bana çok şey verdi” ifadelerini kullandı.

Gelson Fernandes, hangi takımlarda oynadı?

Rennes, Freiburg, Sion, Sporting Lizbon, Udinese, Leicester City, Saint Etienne ve Manchester City formalarını da daha önce giyen Gelson Fernandes, bu sezon Frankfurt’ta 20 maçta oynamış ve skor üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler