Gaziantep FK - Çaykur Rizespor: 2-0 (Maç Sonucu - Özet)

20.05.2022 - 21:56 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 22:05

Süper Lig'de Gaziantep FK ile Çaykur Rizespor karşılaştı. Sezonun son maçında Gaziantep FK, Stankovski ve Maxim'in golleri ile 2-0 kazandı. İşte detaylar.

Gaziantep FK - Çaykur Rizespor: 2-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Gaziantep FK ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Sezonun son maçında Gaziantep FK, 2-0 kazanmayı başardı.

İlk yarı golle bitti

Gaziantep FK, Stankovski'nin golü ile 1-0 öne geçti. Maxim sol kanattan ortayı yaptı. Stankovski kale sahaso ön çizgisi üzerinde topa yükseldi. Makedon oyuncunun sağ omzuna çarpan top kaleci Zafer'in sağından ağlara gitti.

Hakem Emre Kagın, önce Stankovski'nin eliyle müdahale ettiğini belirleyip golü iptal etti. Fakat VAR incelemsi nedeniyle oyun bir süre durdu ve ardından gol kararı çıktı.

Kalyon Stadyumu'nda fark 2'ye çıktı

Ev sahibi Gaziantep FK, Kalyon Stadyumu'nda Çaykur Rizespor karşısında 2-0'ı yakaladı. Maçın 59. dakikasında Sagal'ın pasıyla ceza sahası yayı üzerinde sol çaprazda topla buluşan Maxim, ceza sahasına girdi. Sağ ayağıyla yakın köşeye doğru vuruşunu yaptı ve ağları havalandırdı.

Bu galibiyetin ardından Erol Bulut'un öğrencileri 46 puan ile ligi 15. sırada noktaladı. Küme düşeceği daha önce kesinleşen Çaykur Rizespor ise sezonu 36 puan ile 17. sırada tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler