Bülent Uygun, Rey Manaj'ın bonservisini açıkladı! Avrupa'dan istiyorlar...

25.02.2024 - 23:49 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 00:09

Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor, Pendikspor'u ağırladı. Maçın ardından Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, oyuncuları Ray Manaj hakkında açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun, Rey Manaj'ın bonservisini açıkladı! Avrupa'dan istiyorlar...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Sivasspor, sahasında ağırladığı Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, oyuncusu Ray Manaj'a Avrupa'dan birçok teklif olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Bülent Uygun, Manaj'ın taliplerini açıkladı

Bülent Uygun, Pendikspor galibiyetinin ardından Rey Manaj hakkında şu ifadeleri kullandı: "Manaj’ı Fransa’dan ve İspanya’dan isteyenler var. Arabistan ve Katar’dan da isteyenler var. Sezon sonunda yönetimimiz gereğini yapacaktır."

Manaj'ın bonservis bedeli

Bülent Uygun, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bir fiyatı var 15 milyon Euro. Tek değişmeyen vardır o da Sivasspor’dur. Rey Manaj hakkındaki kararı yönetim verecektir. "

Rey Manaj'ın sözleşmesi

Rey Manaj, sezon başında İngiliz ekibi Watford'dan, Sivasspor'a transfer oldu. Kırmızı-Beyazlı ekip, Manaj ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Sivasspor'un en golcüsü

Rey Manaj, bu sezon Sivasspor ile 26 maçta forma giydi. Bu maçların 19'una ilk 11'de başlayan 27 yaşındaki forvet, 18 gol atarak takımının en golcü ismi olmayı başardı.

Barcelona'da forma giydi

Rey Manaj kariyerine İtalyan ekibi Cremonese'de başladı. İtalya'da; Inter, Pescara ve Pisa forması giyen Manaj, İspanyol ekibi Granada'ya transfer oldu. 2019-2020 sezonunda Barcelona 2'ye transfer olan Arnavut futbolcu, burada geçirdiği 1.5 sezonun ardından önce Spezia'nın, ardında da Watford'ın yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler