Bülent Uygun: "Prim haberleri yalan"

21.03.2017 - 13:54 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 13:54

AJANSSPOR ÖZEL- Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.


"ZOR GEÇECEĞİNİ BİLİYORDUK"

"Kayserispor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Bursaspor maçında kaybedilen 3 puan takım üzerinde kötü etki yarattı. Geri dönüşümüzü zorlaştırdı. Kayserispor gibi iyi
bir takıma karşı 3 puan almak öne doğru yürümemize neden oldu. Takımdaki tüm futbolcu kardeşlerimizin düştükleri yerden kalkma hırsı bize 3 puanı kazandırdı. Bizim için önümüzdeki 3 maçta geçerli. 3 maçta alacağımız puanlar kurtuluş müjdemiz olacak. İçimizdeki sorunları unutmamak lazım. Sadece bu Bülent Uygun hocanın yönetimin destek vermesi ile olmuyor. Gittiğimiz yerde taraftarın desteğine şehrin desteğine çok ihtiyacımız var. Ama maalesef bunu sağlayabilmiş değiliz, sezon başındaki sorunlar bizim bileğimizi büküyor. Yenemeceğini düşündüğün takımı yenebiliyorsun. Düşecek olan 3 takım ligin son 3 haftasında belli olur"

"HABERLER DOĞRU DEĞİL"

"Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin'in her maç için alınan galibiyetlerde 1 milyon TL prim vereceği haberleri doğru değil. Fatma Hanım sadece manevi anlamda destek oldu. Para vermesi ya da prim gibi bir şey söz konusu değil. Gerçekten şehirde yönetimin başarılı olmasını istemeyen insanların çıkarttığı ya da bazı olayları deşmek adına yapılmış bir olay olduğunu düşünüyorum"

"GİLAS'A TEKLİF GELMESİ NORMAL"

"Gilas zaten Porto'da oynamış bir oyuncu. Portondan ayrılmak isteyince bizim takımımız transfer etti. Çok kaliteli komplike bir futbolcu. Hem çok çabuk, hem topa vurma yeteneğine sahip. Teklifler gelmesi normal. Avrupa'dan teklif gelmesi normaldir. Futbolcuların yapacağı şeyler belli. Performansını yükseltmek için çok çalışmak. Sonrasında da gelecek teklifleri değerlendirmek"

"HAKEMLER PROFESYONEL OLSUN"

Spor panelinde konuşma yaptım. Bu projeleri anlattım. Benim kendimle ilgili bir derdim yok. Allah bana kapı açıyor. Ben işimde başarılıyım, kulüplerin daha iyi yönetimi için, gençlerimiz için, projelerin hayata geçmesi gerekiyor. Kimse bu projelerin peşinde değil. Bütün spor ve teknik adamların sağlık sigortaları yapılsın. Hakemler tam profesyonel olsun. O yüzden benim tek hayalim bu. Kadar'da takım çalıştırmak isteseydim, burdaki maaşımın 2 katını verende var.  Şimdi hedefi şampiyonluk olan buna inanmış bir takımla çalışmak istiyorum.  Gelecek sezon küme düşmeye yakın bir takımla çalışıp onun stresiyle uğraşmak istemiyorum.

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler