Fenerbahçe'ye 6-0 Kaybeden Rizespor'da Bülent Korkmaz Açıklama Yaptı

22.04.2022 - 22:53 | Son Güncellenme: 22.04.2022 - 23:11

Süper Lig'de Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'ye 6-0 kaybetti. Farklı mağlup olduğu maçın ardından Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz açıklama yaptı.

Fenerbahçe'ye 6-0 Kaybeden Rizespor'da Bülent Korkmaz Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe karşısında final niteliğinde bir maç oynayan Çaykur Rizespor, henüz ilk dakikada görülen kırmızı kartın da etkisi ile farklı yenildi. Maçı 6-0 kaybeden Rize'de teknik direktör Bülent Korkmaz ve oyunculardan Eren Albayrak ile Yusuf Sarı açıklamalarda bulundu.

Bülent Korkmaz: "Final maçı olduğunu herkes biliyordu"

Fenerbahçe karşısında çıktığı kritik maçı kaybeden Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz şunları söyledi: "Takım olarak çok iyi hazırlanmıştık. Final maçı olduğunu herkes biliyordu."

"Maç daha 1. dakikada bitti"

"Daha maçın başında bir kırmızı kart, ki kart doğru. Bu kadar kolay ve basit bir kırmızı kart ile oyundan çıkılmaz. Maalesef maç daha 1. dakikada bitti. Biz matematiksel olarak şansımız sürdükçe mücadeleye devam edeceğiz."

Eren Albayrak: "Psikolojik olarak dağıldık"

Rizespor'da bir penaltıya sebebiyet veren sol bek Eren Albayrak ise şu ifadeleri kullandı: "Beklemediğimiz bir skor, üzgünüz. Farklı düşüncelerle çıktık maça . Erken bir kırmızı kart gördük ve tüm planlarımız alt üst oldu. O saatten sonra iyi oynayamadık. İlk dakikadan sonra psikolojik olarak dağıldık. Beklemediğimiz gollerden sonra iyi düştük. Üzgünüz."

Yusuf Sarı: "Kötüyüz, moralimiz yok"

Maçın ardından düşüncelerini belirten Yusuf Sarı ise "Kötüyüz, moralimiz yok. Çok erken bir kırmızı kart gördük. Çok üzüldük. 11 kişiye karşı zor olacağını biliyorduk." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler