Arsenal'de Forma Giyen Bukayo Saka'dan Depremzedelere Yardım

20.06.2023 - 21:04 | Son Güncellenme: 20.06.2023 - 21:09

Arsenal'de forma giyen Bukayo Saka, ülkemizdeki depremden etkilenen 26 ailenin barınma ihtiyacını karşılamak için konteyner ev yardımında bulundu. İşte detaylar

Arsenal'de Forma Giyen Bukayo Saka'dan Depremzedelere Yardım

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen 21 yaşındaki futbolcu Bukayo Saka, 26 depremzede aileye yardımda bulundu.

Saka, fon sağladı

Bukayo Saka, gençlik yardım kuruluşu BigShoe ile bir araya geldikten sonra Türkiye'deki depremden etkilenen aileler için hayati barınaklara fon sağladı.

Bukayo Saka'dan, 26 depremzede aileye yardım!

İngiliz yıldız,  ülkemizdeki depremden etkilenen 26 ailenin barınma ihtiyacını karşılamak için konteyner ev yardımı yaptığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Arsenal, Bukayo Saka ile devam dedi!
Habere Git

Big Show'un amacı, dünyanın dört bir yanındaki çocukların köklü sorunların üstesinden gelmelerine yardımcı olmak ve aralarında Antonio Rudiger, Paul Pogba ve Mesut Özil'in de bulunduğu bazı yıldız futbolcuların desteğine sahip olmak.

Bukayo Saka'nın kariyeri ve performansı

İngiliz futbolcu, alt yapısında yetiştiği Londra ekibiyle bu sezon çıktığı 37 Premier Lig, 8 Avrupa Ligi, 2 de FA Cup müsabakası olmak üzere toplam 47 maçta 14 gol, 11 asistle takımına katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler