Bu Transfer Çok Hızlı! Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray...

06.07.2022 - 11:43 | Son Güncellenme: 06.07.2022 - 12:54

Yeni sezona hazırlanan dört büyüklerde Trabzonspor, F.Bahçe ve Beşiktaş transferde hızlı adam atarken G.Saray ise geçmiş dönemlere göre biraz daha ağır ilerliyor.

Bu Transfer Çok Hızlı! Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray...

AJANSSPOR-HABER

2022-2023 sezonu hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, gelecek sezon kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına sürdürüyor. Geçmiş yıllarda genellikle transferi son dakikaya bırakan dört büyükler, bu sezon daha hızlı davrandı ve transferin ilk ayında çok sayıda oyuncuyu kadrosuna kattı. 

Trabzonspor 5 oyuncuyu kadrosuna kattı

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, transfere de hızlı girdi. Bordo-mavili takım Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ve Trezeguet'i kadrosuna kattı. 

Fırtına'da 6 oyuncu gitti

Bu sene ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Fırtına'da Anthony Nwakaeme, Abdurrahim Dursun ve Muhammet Akpınar ile yollar ayrılırken Safa Kınalı, Murat Cem Akpınar ve Arda Akbulut gibi oyuncular ise kiralık gönderildi.

Fenerbahçe 3 oyuncuyla anlaştı

Trabzonspor'un ardından ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda temsil edecek olan Fenerbahçe de, üç oyuncuyla anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli takım Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un talimatları doğrultusunda Lincoln Henrique, Emre Mor ve Bruma'yı transfer etti. 

Ozan Tufan, Hull City'ye transfer oldu

Ayrıca, Kanarya'da milli futbolcu Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye 3 milyon Euro karşılığında transfer oldu. 

Beşiktaş'tan 4 imza

Cyle Larin, Güven Yalçın, Domagoj Vida, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens ve Douglas gibi önemli oyuncularla yollarını ayıran Beşiktaş; Gedson Fernandes, Wout Weghorst, Tomain Saiss ve Cenk Tosun ile sözleşme imzaladı. 

Galatasaray transferde yavaş ilerliyor

Galatasaray ise, ezeli rakiplerine göre bu yıl transferde biraz daha ağır kaldı. Sarı-kırmızılı takımın transferde ağır ilerlemesine başkanlık seçimi neden oldu. 

İkinci kez başkan seçilen Dursun Özbek, ilk olarak teknik direktör Domenec Torrent ile yollarını ayırıp Okan Buruk'u başa getirdi. Yönetim daha sonra Konyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'yı Fenerbahçe'nin elinden kaptı. Bardakçı ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Sarı-kırmızılı takım, ikinci transferini ise geçen sezon Altay ile başarılı bir performans ortaya koyan sol bek Kazımcan Karataş ile yaptı.

İlgini Çekebilir
Aslantepe'de flaş transfer pazarlığı! Cenk Ergün masada...
Habere Git

Önemli oyuncular veda etti

Aslan'da bazı oyuncularla yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımda Alpaslan Öztürk Eyüpspor'a kiralanırken Bartuğ Elmaz bedelsiz olarak Fransız ekibi Marsilya'ya transfer oldu. Ayrıca Sofiane Feghouli, Semih Kaya, Ryan Babel, Arda Turan, Fatih Öztürk ve Ryan Babel gibi isimlerle de sözleşme yenilenmedi. Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'nun da İspanyol ekibi Sevilla'ya transfer olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler