Bu sonu görmüştü! Terim yine haklı çıktı…

03.03.2021 - 21:07 | Son Güncellenme: 03.03.2021 - 22:00

Son dakika haberleri… Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu haftaya kadar ligde 8 maçta 8 galibiyet alan takımına, Ankaragücü karşılaşması öncesi rehavet uyarısı yapmıştı. Sarı kırmızılıların tutuk görüntüsü deneyimli çalıştırıcının korktuğunu başına getirdi. İşte detaylar...

Bu sonu görmüştü! Terim yine haklı çıktı…

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında beklemediği bir sonuçla karşılaştı. 8'de 8'lik seriyle Ankara'ya giden Cimbom, maç öncesi Süper Lig'in son sırasında bulunan Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. Galatasaray bu sonuçla şampyionluk yarışında ağır bir darbe aldı.

"Liderlik rahatlatmasın" demişti

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, aslında maç öncesi bu sonu görmüş ve hafta boyunca takımına rehavet uyarısı yapmıştı. Teknik heyet, oyuncu grubuna üst üste alınan galibiyetlerin ve liderliğin kimseyi rahatlamaması gerektiğini belirtmiş, son sezonlarda Ankara deplasmanlarındaki puan kayıplarını da anlatmıştı.

Cimbom çok geç uyandı

Ancak Fatih Terim ve yardımcılarının uyarılarına rağmen Ankaragücü maçında istenilen bir oyun görülmedi. Özellikle ilk yarıda çok tutuk bir futbol sergileyen sarı kırmızılılar, 45. dakikada yedikleri golle uyanabildi. İkinci devrenin başlarında yenilen 2. gol ve Mostafa Mohamed’in atılması ise Cimbom’un gardını iyice düşürdü.

Ankara deplasmanları sıkıntılı

2017-2018 sezonunda deplasmanda Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar geçen yıl da başkentte sıkıntı yaşamıştı. Gençlerbirliği karşısında Ankara'da 0-0'lık sonuç alan Cimbom, Ankaragücü'ne 1-0 yenilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler