Bu da transfer skandalı: Kostic ve Lazio mail kurbanı!

01.09.2021 - 14:27 | Son Güncellenme: 01.09.2021 - 14:30

İtalyan ekibi Lazio, Frankfurt'tan transfer etmek istediği Filip Kostic'i kadrosuna katamadı. Transferin gerçekleşmeme sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Bu da transfer skandalı: Kostic ve Lazio mail kurbanı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Transfer döneminde hafızalara kazınacak ilginç olaylardan biri de bu dönem yaşandı. Lazio ile Eintracht Frankfurt arasında gerçekleşmesi beklenen Filip Kostic transferi yanlış mail skandalı sebebiyle sonuçlanamadı. Detaylar haberde... 

Kostic, Lazio'ya transfer olamadı

Serie A ekibi Lazio, Frankfurt'tan sol kanat oyuncusu Filip Kostic için anlaşmaya vardı. Frankfurt, bu teklini yazılı olarak olmasını istedi ve mail beklemeye başladı. Ancak; o mail bir türlü gelmedi. Gerçek ise daha sonra ortaya çıktı. 

Frankfurt son anda vazgeçti yanlış mail verdi

Alman basınından Bild, Frankfurt'un oyuncuyu satmaktan son anda vazgeçtiğini ve bu nedenle bilerek yanlış mail adresi verdiklerini iddia etti. 

Lazio'dan açıklama

Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, "Altı ya da yedi gün önce Markus Krösche'ye Kostic'i almak istediğimizi söyledim. Bizden yazılı olarak bir teklif yapmamız istendi ve istendiği gibi e-posta ile yaptık. Ancak kamuoyuna hiçbir teklifin olmadığı açıklandı" ifadelerini kullandı. 

Transfer gerçekleşseydi maliyeti ne olacaktı?

Eğer bu transfer mail skandalı olmasa ve gerçekleşseydi Lazio, Kostic için 15 milyon Euro peşin ve 3 milyon Euro da bonuslarla birlikte ödeyecekti. 

Senin için hazırladığımız haberler