"Bu adamla nasıl oynayacağız?"

12.04.2020 - 23:14 | Son Güncellenme: 12.04.2020 - 23:25

"Bu adamla nasıl oynayacağız?"

Erling Haaland'ın eski takım arkadaşı Ruben Gabrielsen, Dortmund forması giyen genç yıldızla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Şu anda Toulouse'da forma giyen Norveçli savunma oyuncusu, Molde'de birlikte forma giydiği genç yetenek Haaland'ı Fransız basınına anlattı.

Gabrielsen, "Norveç'te Haaland ile oynarken, Brann ile deplasmanda yapılacak maç öncesinde bir hafta boyunca antrenmanda gol atamadı. Ona gülüyorduk. 11'de olduğunu duyunca; kendi kendime 'Bu adamla nasıl oynayacağız?' dedim. Ancak 50 dakikanın sonunda 4 gol atmıştı." dedi.

Ruben Gabrielsen, "Kulübe geldiğinde ufak bir çocuktu. Dürüst olmak gerekirse o kadar iyi değildi. Şunu düşünuyordum: "Yani, belki Norveç'te oynayabilir." Daha sonra sakatlandı ve onu uzun bir süre görmedik. Geri geldiğinde çok büyüktü." ifadesini kullandı.

Gabrielsen sözlerini şöyle noktaladı: "Antrenmanlarda herkesi öldürüyordu. Hepimiz gülmeye başladık ve ben "Kim bu adam?" dedim. Oradan sonra uçuşa geçti. Onu televizyonda gördüm ve Şampiyonlar Ligi'nde golleri patlatıyordu. Sadece gülüyordum. Defans oyuncularına "zorbalık" yaptığında gülüyorum çünkü ben de o durumdaydım."

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler