"Bruno Labbadia, diğerleri gibi değil"

13.05.2020 - 14:05 | Son Güncellenme: 13.05.2020 - 14:12

Hertha Berlin, ligde Bruno Labbadia yönetiminde ilk maçına çıkacak. Berlin forması giyen Darida, deneyimli teknik adam hakkında övgü dolu sözler söyledi.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi takımlarından Hertha Berlin'de gözler ligde 3 gün sonra deplasmanda oynanacak Hoffenheim maçına çevrildi. Berlin ekibi, teknik direktör Bruno Labbadia yönetiminde 3 puan için hazırlıklarını sürdürdü. Hertha Berlin'de oynayan 29 yaşındaki oyuncu Vladimir Darida, teknik direktör Bruno Labbadia hakkında konuştu ve çiçeği burnundaki teknik adama övgüler yağdırdı.

Darida: "Labbadia her şeyi bizlere açıklıyor"

Adı Fenerbahçe ile daha önce anılan Bruno Labbadia hakkında övgü dolu sözler söyleyen Darida, "Yeni bir teknik direktör göreve gelip fikirlerini açıkladığında herkes ne yapacağını tam olarak bilmek zorundadır. Bunun daha önce bir eksikliği vardı. Diğer antrenörler her şeyi tam olarak anlatamadı. Bruno Labbadia ise bizimle çok şeyi konuşuyor ve aslında her şeyi oyuncusuna açıklıyor. Herkes ona gelip, neyin nasıl olduğunu sorabilir. Sahada da saha dışında da gereken bilgileri fazlasıyla veriyor" diye konuştu.

Bazı teklifleri reddettiğini açıklamıştı

Ayrıca bu maçta forma giyemeyecek olan Çek futbolcu Darida, "Daha iyi bir iletişim her zaman faydalıdır" görüşünü paylaşıyor. Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe'nin de geride bıraktığımız dönemde gündemine gelen Bruno Labbadia, "Bazı teklifleri reddettim" ifadelerini kullanmıştı. Labbadia yönetimindeki Hertha Berlin, 25 maçta topladığı 28 puan ile 13. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler