Şampiyonlar Ligi Haberleri | (ÖZET) Union Berlin - Braga Maç Sonucu: 2-3

03.10.2023 - 21:55 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 22:04

Şampiyonlar Ligi C Grubu 2 maçında Union Berlin, evinde Braga'yı konuk etti. Mücadeleyi Portekiz temsilcisi son dakikada attığı golle 2-0'dan dönerek 3-2 kazandı.

Şampiyonlar Ligi Haberleri | (ÖZET) Union Berlin - Braga Maç Sonucu: 2-3

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi C Grubu 2’nci hafta maçında Union Berlin ve Braga karşı karşıya geldi. Ev sahibi takım müsabakada 2-0 önce geçmesine rağmen Braga skoru 3-2 yaparak maçı kazandı. İki takımda Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ilk maçları mağlubiyetle bitirdi. 3-2’lik galibiyet sonrası Braga ilk galibiyetini ve ilk puanını alırken, Union Berlin ise üst üste 6’ncı maçlarında da mağlup oldu.

Union Berlin tarihinde bir ilk

Union Berlin, tarihinde ilk kez bu sezon Şampiyonlar Ligi arenasında mücadele etme hakkı kazandı. Alman takım, ilk hafta maçında Real Madrid’e 1-0 mağlup olmuştu. Şampiyonlar Ligi’nde ki ilk gollerini Braga ağlarına atan Union Berlin, taraftarlarını da gollerle sevindirdi. Şampiyonlar Ligi maçlarını Olimpiyat stadında oynayan Union Berlin, yaklaşık 70.000 taraftarıyla Braga karşısına çıktı.

Bruma şov yaptı

Braga puanı kaptı Maçta Union Berlin adına golleri 30 ve 37’nci dakikalarda Becker atarken, Braga’nın golleri ise Niakate ve sezon başında bonservisi Fenerbahçe’den alınan Portekizli kanat oyuncu Bruma ve bir dönem ülkemizde Kasımpaşa ve Göztepe formaları giyen Andre Castro’dan geldi. Bruma bu sezon 12 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Bruma, Braga'nın 11 yıllık hasretini dindirdi!
Habere Git

Serdar Saatçı ilk 11’de

Braga’nın Türk stoperi Serdar Saatçı, Union Berlin maçına ilk 11’de başladı ve kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi grup maçına çıkmış oldu. Bu sezon 5 resmi maça çıkan Serdar, gol veya asist üretemedi. 2022-2023 sezon başında Beşiktaş’tan transfer edilen Serdar için Braga 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

VAR’da Ivan Bebek

Union Berlin ve Braga maçının VAR hakemliğini Hırvat hakem Ivan Bebek üstlendi. Ivan Bebek 2015-2016 sezonunda Braga’nın Fenerbahçe’yi 4-1 yendiği maçta görev almış ve verdiği kararlarla çokça eleştirilmiş ve UEFA tarafından cezalandırılmıştı. Maçın orta hakemi ise Sırp Srdjan Jovanovic’ti.

Senin için hazırladığımız haberler