Browne: “Savunmada harika bir iş çıkardık”

09.01.2020 - 00:52 | Son Güncellenme: 09.01.2020 - 00:52

7DAYS EuroCup Son 16 E Grubu’ndaki ilk maçında Dolomiti Energia Trento’yu 73-69 mağlup eden Darüşşafaka Tekfen’in Porto Rikolu gardı Gary Browne, Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

Attığı 18 sayıyla maçın en skorer oyuncusu olan Gary Browne, Trento galibiyeti ile ilgili, “Defansif anlamda, iyi bir takım oyunu ile oldu. Savunmada harika bir iş çıkardık. Hem hücumda hem de savunmada iyi oynadık ve maçı kazandık. Lakin şunu bilmeliyiz ki, sıradaki maçlarda daha iyi oynamalıyız.” şeklinde konuştu.

“Teodosic muhteşem ve deneyimli bir oyuncu”

Gary Browne, Daçka’nın gruptaki ikinci maçında, Segafredo Virtus Bologna ile oynayacakları karşılaşma hakkında da konuştu. Deplasmanda büyük bir maça çıkacaklarını belirten Browne, “Bu maçın hazırlıklarını da yapacağız. İyi oyunculara sahipler. Galibiyet için rakibimizi nasıl durdurup maçı kazanacağımızı biliyoruz.” derken, Milos Teodosic eşleşmesi ile ilgili, “Teodosic muhteşem, deneyimli bir oyuncu. O nasıl oynayacak olursa, takımları da ona göre oynuyor. O yüzden iyi bir oyun ortaya koymaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler