Brezilya Devlet Başkanı'ndan Lionel Messi'ye büyük övgü

31.10.2023 - 18:34 | Son Güncellenme: 31.10.2023 - 18:38

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, 8. kez Ballon d'Or kazanan Lionel Messi'ye övgü dolu bir açıklama yaptı. İşte tüm detaylar

Brezilya Devlet Başkanı'ndan Lionel Messi'ye büyük övgü

AJANSSPOR - HABER

2023 Ballon d’Or ödülünün sahibi Arjantinli yıldız Lionel Messi oldu. 36 yaşındaki futbolcu 2022 Dünya Kupası’ndaki şampiyonluğun ardından, bu ödüle kariyerinde 8. kez ulaştı. Arjantin'in ezeli rakibi Brezilya'da Messi'nin bu başarısı devlet başkanının da gündemine geldi.

Lula'dan Messi'ye övgü

Yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü, Arjantinli futbolcu Lionel Messi kazandı. En son bir Brezilyalı futbolcu 2007 yılında bu ödülü kazanmıştı.

Brezilya Devlet Başkanı Lula (Luiz Inácio Lula da Silva), Neymar'ı kastederek Messi hakkında ilgi çekici ifadeler kullandı.

"Ortadan kaybolan çocuklar onu örnek almalı"

Lula, "Messi, 36 yaşında Dünya Kupası'nı ve Ballon d'Or'u kazandı. Televizyona çıkıp bir anda ortadan kaybolan çocuklar onu örnek almalı. Brezilya, Messi gibi gerçek bir idole sahip olalı kaç yıl oldu?" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ronaldo, Lionel Messi ile kafa buldu!
Habere Git

Ödül gecesinde Barcelona sözleri

Öte yandan Lionel Messi, dün ödül gecesinde Barcelona taraftarlarını heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Arjantinli süper yıldız, "Ayrılığım acı bir tat bıraktı ve bu hoşuma gitmedi. Hikayenin sonunu değiştirmek isterim. Bana bu kadar mutluluk veren insanlara veda etmeyi hak ediyorum. Eğer bu gerçekleşirse elbette orada olmaktan çok mutlu olacağım." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler