Brezilya basını açıkladı: Palmeiras, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti

27.08.2024 - 20:01 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 20:07

Son dakika transfer haberleri.. Brezilya Serie A ekibi Palmeiras, Fenerbahçe'nin Richard Rios için yaptığı 23 milyon Euro'luk teklifi geri çevirdi. İşte detaylar...

Brezilya basını açıkladı: Palmeiras, Fenerbahçe'nin teklifini reddetti

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Jose Mouriho yönetimindeki Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler Ferdi Kadıoğlu'nun satışı sonrası Palmeiras forması giyen 24 yaşındaki orta saha Richard Rios'u gündemine aldı.

Fenerbahçe, teklifini sundu

ESPN'in Brezilya kaynaklı haberine göre; orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı lacivertli ekip, Palmeiras forması giyen 24 yaşındaki orta saha Richard Rios için teklif yaptı.

Palmeiras, Fenerbahçe'nin teklifini beğenmedi

Haberde, Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin 23 milyon Euro olduğu belirtilirken, Brezilya kulübünün bu teklifi geri çevirdiği aktarıldı.

Dudak uçuklatan serbest kalma bedeli

Ayrıca Palmeiras Başkanı Leila Mejdalani Pereira'nın Richard Rios için serbest kalma maddesi olan 100 milyon Euro bonservis talep ettiği dile getirildi.

Rios'un performansı

Kariyerinde şu ana dek 128 maça çıkan Rios, 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Kolombiyalı futbolcunun piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler