Brandon Williams, Christian Eriksen'i görünce kızmaktan vazgeçip sarıldı!

05.03.2022 - 22:08 | Son Güncellenme: 05.03.2022 - 22:16

Brentford ile Norwich City arasında oynanan maçta Christian Eriksen ile Norwich City'nin genç oyuncusu Brandon Williams arasında ilginç anlar yaşandı.

Brandon Williams, Christian Eriksen'i görünce kızmaktan vazgeçip sarıldı!

EURO 2020'de yaşadığı kalp probleminin ardından ilk kez Brentford takımıyla bir maça 11'de başlarken Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen ile Norwich City'nin genç oyuncusu Brandon Williams arasında ilginç anlar yaşandı.

Christian Eriksen'i görünce sarıldı

Brentford ile Norwich City maçının 40. dakikasında Brandon Williams topla birlikte hareket ederken Christian Eriksen oyuncuyu formasından çekip durdurdu. Ardından iki oyuncu da yere düştü. Topu kaybeden ve yere düşen Brandon Williams ani bir refleksle ikili mücadeleye girdiği rakibinin omuzlarından tuttu ve sert bir tepki gösterdi. Ancak Williams o anda rakibinin Christian Eriksen olduğunu fark etti ve ona sarıldı. 
   

İlgini Çekebilir
Flaş | Türk iş insanı Chelsea’yi satın alıyor: "Yakında imzayı..."
Habere Git

Maçı Brenfort 3-1 kazandı

Brandon Williams ile Christian Eriksen arasında yaşanan ilginç olay izleyen herkesi gülümsetti. İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında deplasmanda Norwich City ile karşılaşan Brenfort'ta Eriksen maça ilk 11'de başlarken maç Brentford'un 3-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. 

Senin için hazırladığımız haberler