Brad Pitt ve Lewis Hamilton'lı Formula 1 filminin yapımcısı belli oldu

06.01.2022 - 21:13 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 21:17

Formula 1 haberleri... Brad Pitt'in başrolünü üstleneceği, şampiyon pilot Lewis Hamilton'ın da rol alacağı Formula 1 filmin yapımcısı belli oldu. İşte detaylar

Brad Pitt ve Lewis Hamilton'lı Formula 1 filminin yapımcısı belli oldu

AJANSSPOR - HABER


Oyuncu Brad Pitt ve F1 pilotu Lewis Hamilton'ın birlikte yer alacağı yarış filminin yapımcılığını büyük gişe filmleriyle pek çok kez başarı yakalamış Jerry Bruckheimer üstlenecek. 

Formula 1 yarışlarını konu alacak olan filmde, iddialara göre İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'ın da yer alması planlanıyor. Pitt, filmde genç bir Formula 1 yarışçısına mentorluk yapan emekli bir F1 yarışçısı olarak yer alacak. 

İlgini Çekebilir
2022 Formula 1 sezonu ilklere sahne olacak...
Habere Git

Ayrıca F1 filminin yönetmen koltuğunda Top Gun, Tron gibi filmleri yöneten Joseph Kosinski oturacak. Transformers'daki çalışmaları ile tanınan Ehren Kruger ise senaryoyu yazacak.

F1 filmi için dev şirketler yarıştı

Oyuncu Brad Pitt'in Formula 1 temalı yeni filminin yayın haklarını Apple TV+ aldı. Hollywood'un en büyük film şirketleri Disney, MGM, Paramount, Sony ve Universal'ın yanı sıra Netflix, Amazon, Apple gibi dijital yayıncılık yapan yapım şirketleri, ismi henüz belli olmayan filmin haklarını alabilmek için yarışıyordu. 

Senin için hazırladığımız haberler