Brad Pitt, Hollywood'da Başlayan Grev İçin Formula 1 Filminin Çekimini Durdurdu

31.07.2023 - 14:39 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 14:51

Yeni filminde Formula 1 pilotunu canlandırmaya hazırlanan Brad Pitt, Hollywood'da başlayan grevlere destek vermek için filmin çekimlerini durdurdu. İşte detaylar

Brad Pitt, Hollywood'da Başlayan Grev İçin Formula 1 Filminin Çekimini Durdurdu

AJANSSPOR - HABER

Hollywood'da senaristler ve oyuncuların başlattığı grev sürüyor. Maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalması üzerine başlayan grev nedeniyle birçok filmin çekimleri ve vizyon tarihleri ertelendi. 

Yeni filminde Formula 1 pilotunu canlandırmaya hazırlanan Brad Pitt de meslektaşlarına destek vermek için film çekimlerini durdurduğu açıkladı.

"Apex" filmi, grevden etkilendi

Sky News'in haberine göre ünlü oyuncu Brad Pitt'in Formula 1 pilotunu canlandırdığı "Apex" filmi de grevden etkilendi. Sonny Hayes adlı pilotu canlandıran 59 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz haftalarda Britanya Grand Prix yarışlarında Silverstone pistinde filmin çekimlerini gerçekleştirmişti. Film çekimlerinin Hollywood'daki grev nedeniyle durdurulduğu belirtildi.

Brad Pitt'ten Hollywood'daki grevlere destek

Brad Pitt'in greve katılan meslektaşlarına destek verdiği ve çekimlere ara verme kararı aldığı belirtiliyor. Çekimlerin ne zaman devam edeceğine dair bilgi verilmedi.

İlgini Çekebilir
Max Verstappen'den üst üste 8. zafer
Habere Git

Hamilton'dan Brad Pitt'e övgü

Filmin yapımcıları arasında Formula 1'in 7 kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton da bulunuyor. Hamilton "Brad Pittt yaşına göre çok iyi görünüyor. Formula 1 pistinde Brad Pitt ile birlikte olduğum için ne kadar heyecanlı olduğumu tarif edemem." demişti.

Pitt, Formula 1 pilotunu canlandırıyor

Pitt, filmde APXGP adlı Formula 1 takımının genç sürücüsünü (Damson Idris) yetiştirme görevini üstleniyor. Pitt, filmde 30 yıl aradan sonra piste dönen Sonny Hayes adındaki Formula 1 pilotunu canlandıracak.

İşte Hollywood'da başlayan grevin nedeni

Öte yandan sinema dünyasının merkezi Hollywood'da grev giderek büyüyor. Yazarların bir süredir devam eden grevine oyuncuların da dahil olmasıyla son 63 yılın en büyük Hollywood grevi başlamış oldu. 

Mayıs ayında greve başlayan yazarlara, oyuncular da dahil olmuştu. Beyaz Perde Aktörleri Derneği ve Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Birliği (SAG-AFTRA) maaş ve yapay zekaya karşı iş güvencesi konusunda görüşmelerin sonuçsuz kalması nedeniyle grev başlatmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler