Boupendza'yı bırak, Diouf'a bak! Yurt dışından teklifler var...

06.04.2021 - 14:45 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 15:00

Son dakika Süper Lig transfer haberleri...Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Atakaş Hatayspor'un Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettiği maçta attığı 2 golle karşılaşmanın yıldızı olan Mame Diouf'a yurt dışından sürpriz transfer teklifi geldi. Hatayspor yöneticisi Ethem Sunar, Diouf'a gelen teklifleri açıkladı. Peki Hatayaspor, Mame Diouf ile sözleşme uzatacak mı?

Boupendza'yı bırak, Diouf'a bak! Yurt dışından teklifler var...

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele eden Atakaş Hatayspor ligdeki performansıyla göz doldurdu. 

Sezon öncesinde kadrosuna birçok ismi dahil eden Hatayspor yabancı futbolculardan önemli bir verim elde etti ve başta 18 golle krallık yarışında birinci sırada yer alan Aaron Boupendza ön plana çıktı. 

Gabon Milli Takımı'nda koronavirüs testi pozitif çıkan Boupendza, Galatasaray maçında oynamadı. 

Galatasaray maçını 3-0 kazanan Hatayspor'da takımını 2 golle sırtlayan Mame Diouf'a yurt dışından teklifler gelmeye başladı. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hatayspor yöneticisi Ethem Sunar, "Mame Diouf'a Çin ve Rusya'dan transfer teklifleri var. Sezon sonunda Ömer Hocamız(Erdoğan) ve yönetim kurulu olarak kararımızı vereceğiz. Diouf'la gelecek sezon devam etmek istiyoruz. Boupendza konusunda yeni gelişme yok. Rayane Aabid ile sözleşme uzatmak istiyoruz. Aabid ile görüşmelere başladık." ifadelerini kullandı.

Krasnodar'a transferi olmadı, Boupendza durdu!

Hatayspor formasıyla bu sezon Süper Lig'de 18 gole imza atan Aaron Boupendza'nın şubat ayı içerisinde Rus temsilcisi Krasnodar transferi imza aşamasında gerçekleşmedi. Yaşanan sürecin ardından 3 maçta forma giyen 24 yaşındaki forvet fileri sarsamadı.

Diouf da şov yapıyor

Hatayspor'da Boupendza ismi ön plana çıksa da sezon öncesinde Stoke City'den transfer edilen Mame Diouf 29 maçta 13 gol, 5 asist kaydetti ve 18 gole katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler